Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Potrzebujesz exifa by wiedzieć, że zdjęcie było robione Najkonem?![]()
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
Aż taki kozak nie jestem, zeby po wyszopowanym na maks zdjeciu poznac, czym robione.![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
nie niesorry, zdjecie (jak twierdzi autor) robione hasselem h3d
, fakt exifa nie ma.
Nowa funkcjonalność Photoshopa: PhotoBomb.
Dla osób dorabiających na fotach w klubach![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
dotyczy naszego forum:
Powrót Miclesa po chyba 2 tygodniowym banie
gdzie nie spojrzeć tam Micles:
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
---Moje zdjecia na FB---
Popatrz na godziny postów... Czekał do północy, aż mu się skończy ban i zaczął spamować...
pozdrawiam
Jacek
nie karmię troli...