może nie każdego to rozśmieszy wczoraj ten gość stał przed metrem w warszawieStrzeżcie się!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie wiem czemu jest poziomo i ten brak edycji...
może nie każdego to rozśmieszy wczoraj ten gość stał przed metrem w warszawieStrzeżcie się!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie wiem czemu jest poziomo i ten brak edycji...
Ostatnio edytowane przez trzeszcz6 ; 30-03-2010 o 23:28 Powód: Automerged Doublepost
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt
Ale masz świadomość tego że facet jest wynajęty przez agencję reklamową?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nawet jezeli to i tak moim zdaniem jest zabawny![]()
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt
kurcze ale zobaczcie jaka wielka aberacja;P
Ale nie jest nowy wynalazek.
Tak działały przystawki skanujące do wielkiego formatu.
Kiedyś nawet widziałem zdjęcia z projektu fotograficznego pt. 2 minuty 15 sekund. Tyle potrzeba na pełne ujęcie, a dokładnie przeskanowanie pełnej klatki wielkiego formatu. Autor w taki sposób fotografował ... taniec.
Niestety nie mogę znaleźć linka, ale choreografia do tego projektu i same zdjęcia były rewelacyjne.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
http://thechive.com/2010/03/26/got-a...tos-17-photos/
Ze szczególną dedykacją dla fotografów ślubnych chcących podpatrzeć najnowsze zachodnie (i wschodnie) trendy.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
>>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<
Wszystkim dzisiejszym jubilatom: http://www.flickr.com/photos/studiocake/4002964529/
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---