Ostatnio edytowane przez magart ; 09-09-2010 o 22:43 Powód: Automerged Doublepost
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Spoko, kino się jeszcze nie przeterminowało.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Tak, muszę mieć problem, zły dzień, być może nawet w dzieciństwie dotykał mnie sąsiad, bo śmiałem o JEDNYM zdjęciu Cichego napisać że jest kiczowate. Twoim zdaniem od kiczu dalekie, moim, całkiem mu blisko i tym optymistycznym akcentem proponuję już skończyć robienie bałaganu w wątku Cichego.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Boszsz, weź się człowieku i odezwij. Para łażąca po torach ze starą walizką jeżeli będzie robiona na serio będzie dla mnie kiczowata. Same tory, sama para czy sama walizka niekoniecznie. Gładzenie się czy całowanie to trochę za mało. Na prawdę bardzo wszystkich przepraszam że to zdjęcie wydaje mi się kiczowate ale nic na to nie poradzę.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
pank, a czy te zdjęcia na twojej stronie, młodej w gumiakach to twoje czy z warsztatów??
Ostatnio edytowane przez pank ; 09-09-2010 o 23:05 Powód: Automerged Doublepost
troche wdziecznosci Pank, wielcy ahtysci (artysta i fotograf ślubny to dla mnie oksymoron tak swoją drogą) nie istnieliby bez tych, którzy robią kicz. Gdyby ich nie bylo kiczem byc moze bylo by to co tak wysławiasz.
ochajtajsie