Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
ale jałowa dyskusja, coś w stylu "przenosimy krzyż czy nie".
a ja myślałem że dziecinny jestem i nadpobudliwy, a tu takie dyskusje..
dzięki Panowie !
dowartościowałem się.
czyje zdjecia sklonował pank w przypadku wegetarian, albo pana mlodego na smyczy, albo zjezdzania na sankach? albo od kogo sklonował komiks?
wg mnie wiele jego zdjec wrecz przelamuje schematy i wiele par mogloby na to nie przystać..
Loome, przychodzi ci para i mówi, że chce, mało ona musi mieć zdjęcia z szampanem, kieliszkami na środku ogrodu, na kocyku. Zrób tak by cię nie nazwano fotoziutkiem, a uwież mi da się i przed Kapliczką nieziutkową grupówkę zrobić![]()
Tak, tak, przełamujmy schematy, ze wszystkiego dobry fotograf zrobi dobre zdjęcie, szkoda że przynajmniej na razie tylko teoretycznie. Apropo kocyków, właśnie oddałem taką sesję, para pozwoliła mi na jazdy na sesji narzeczeńskiej to na plenerowej zrobiłem też co chcieli i mają na kocyku. Nie, nie wyszły nowatorsko i nietuzinkowo.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
tu nie chodzi o wyścig szczurów, o cągłe wymyslanie smyczy, rozjeżdzanie genitaliów młodego skuterem młodej. Chodzi o to że można pokazać w różny sposób temat, nawet ten najbardziej "kiczowaty" jak pocałunki czy przytulanie się pary - to wg ciebie pank nie jest kicz?? Przecież to takie które każdy fotograf ma na swojej stronie.
na pytania nie odpowiedziales, ale w zasadzie nie musiales
wierze, chociaz nie wiem co to ma do zdjecia Cichego![]()
dla mnie tory na zdjeciach slubnych kiczem nie sa i nie będą, lubie na nich focić i bedę to robic, natomiast motyw z walizką to już troche pod kicz podchodzi,
ale tak samo mozna uznać za kicz szampana i kieliszki na trawie, czy bańki mydlane, czy dmuchawce wiosną, czy zdjecia na polu rzepaku, czy w końcu sam plener, bo przecież robimy go co tydzien i ciągle praktycznie to samo, w dodatku ciagle tym samym body - kicz straszny,