Strona 20 z 25 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 262

Wątek: [Cichy] Ślubnych parę '09

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    dobra, tory są kiczem, bo nie potrafisz tam nic autorskiego, czy choćby fajnego zrobić
    Ale kto nie potrafi? Myślałem że nadal rozmawiamy o zdjęciu Cichego. Jesteś w stanie pokazać zdjęcie z torami, parą i starą walizką które nie będzie trącić kiczem? Pokaż, odszczekam, ale i tak nie zmieni to faktu że pokazane tu zdjęcie ani jest autorskie ani fajne.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

ale jałowa dyskusja, coś w stylu "przenosimy krzyż czy nie".

a ja myślałem że dziecinny jestem i nadpobudliwy, a tu takie dyskusje..

dzięki Panowie !
    dowartościowałem się.

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

czyje zdjecia sklonował pank w przypadku wegetarian, albo pana mlodego na smyczy, albo zjezdzania na sankach? albo od kogo sklonował komiks?
    wg mnie wiele jego zdjec wrecz przelamuje schematy i wiele par mogloby na to nie przystać..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    czyje zdjecia sklonował pank w przypadku wegetarian, albo pana mlodego na smyczy, albo zjezdzania na sankach? albo od kogo sklonował komiks?
    wg mnie wiele jego zdjec wrecz przelamuje schematy i wiele par mogloby na to nie przystać..
    no dobra, a co powiesz na kopulacyjną sesję MArka ?

MArek dobrze pamiętam ? to Twoje ? wrzucałeś tu kiedyś..... mody "brał" młodą na masce samochodu....

chociaż, fakt, młody na smyczy Panka też niczego sobie.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Loome, przychodzi ci para i mówi, że chce, mało ona musi mieć zdjęcia z szampanem, kieliszkami na środku ogrodu, na kocyku. Zrób tak by cię nie nazwano fotoziutkiem, a uwież mi da się i przed Kapliczką nieziutkową grupówkę zrobić

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    Loome, przychodzi ci para i mówi, że chce, mało ona musi mieć zdjęcia z szampanem, kieliszkami na środku ogrodu, na kocyku. Zrób tak by cię nie nazwano fotoziutkiem, a uwież mi da się i przed Kapliczką nieziutkową grupówkę zrobić
    Tak, tak, przełamujmy schematy, ze wszystkiego dobry fotograf zrobi dobre zdjęcie, szkoda że przynajmniej na razie tylko teoretycznie. Apropo kocyków, właśnie oddałem taką sesję, para pozwoliła mi na jazdy na sesji narzeczeńskiej to na plenerowej zrobiłem też co chcieli i mają na kocyku. Nie, nie wyszły nowatorsko i nietuzinkowo.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

tu nie chodzi o wyścig szczurów, o cągłe wymyslanie smyczy, rozjeżdzanie genitaliów młodego skuterem młodej. Chodzi o to że można pokazać w różny sposób temat, nawet ten najbardziej "kiczowaty" jak pocałunki czy przytulanie się pary - to wg ciebie pank nie jest kicz?? Przecież to takie które każdy fotograf ma na swojej stronie.

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

na pytania nie odpowiedziales, ale w zasadzie nie musiales
    wierze, chociaz nie wiem co to ma do zdjecia Cichego

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    na pytania nie odpowiedziales, ale w zasadzie nie musiales
    wierze, chociaz nie wiem co to ma do zdjecia Cichego
    próbuje w kolejnych postach wytłumaczyć

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

dla mnie tory na zdjeciach slubnych kiczem nie sa i nie będą, lubie na nich focić i bedę to robic, natomiast motyw z walizką to już troche pod kicz podchodzi,

ale tak samo mozna uznać za kicz szampana i kieliszki na trawie, czy bańki mydlane, czy dmuchawce wiosną, czy zdjecia na polu rzepaku, czy w końcu sam plener, bo przecież robimy go co tydzien i ciągle praktycznie to samo, w dodatku ciagle tym samym body - kicz straszny,
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Strona 20 z 25 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów