Strona 18 z 27 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 262

Wątek: [Cichy] Ślubnych parę '09

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Spokojnie może być wszystko co Cichy ostatnio pokazał z wyjątkiem torów i bilarda.
    A kino? Widziałem już kilka razy, wydaje się dość oklepane
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Z tym dobrym wykonaniem to bym nie przesadzał.
    "Dobre" nie znaczy "bardzo dobre". Ale to słowo jest z całą pewnością sporo ponad "marnym" (wykonaniem). Więc nie sądzę, że opinia jest przesadzona.
    Ostatnio edytowane przez magart ; 09-09-2010 o 22:43 Powód: Automerged Doublepost
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Spoko, kino się jeszcze nie przeterminowało.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Wolę zdjęcia na torach niż kopiować Kalinę

Super, powymieniajmy się złośliwościami. Te ostatnie zdjęcia, od torów poczynając, grubo poniżej Twojego poziomu, a te tory to tak oklepany banał że kopiowanie i pińciuset Kalin to przy tym pan pikuś.
    widać masz problem, nie trzeba szukać kwadratowych jaj a zdjęcie na torach dalekie od kiczu. Cichy, bardzo zmysłowa para
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 09-09-2010 o 22:48 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta

widać masz problem, nie trzeba szukać kwadratowych jaj a zdjęcie na torach dalekie od kiczu. Cichy, bardzo zmysłowa para
    Tak, muszę mieć problem, zły dzień, być może nawet w dzieciństwie dotykał mnie sąsiad, bo śmiałem o JEDNYM zdjęciu Cichego napisać że jest kiczowate. Twoim zdaniem od kiczu dalekie, moim, całkiem mu blisko i tym optymistycznym akcentem proponuję już skończyć robienie bałaganu w wątku Cichego.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Tory i walizka to nie jest standard, to w tej chwili kwintesencja kiczowatego zdjęcia ślubnego. Gdybym zobaczył to w galerii kogokolwiek innego, wzruszył bym ramionami i nic nie powiedział, ale taki banał banałów w galerii Cichego który przyzwyczaił mnie do znacznie wyższych lotów autentycznie mnie zaskoczył, stąd wpis. Każdy może robić takie zdjęcia jakie lubi, wiem że czasem trzeba zrobić coś wbrew sobie, ale ja bym się najzwyczajniej w świecie wstydził pokazać coś takiego w zestawieniu z naprawdę dobrą resztą.
    A tak przy okazji, którzy co ci "wszyscy"? No i nie wmawiałem Cichemu że się powtarza tylko że to zdjęcie na tle jego innych zdjęć wygląda jak śmierdzący bąk w perfumiarni.
    pank, a doczepiłbyś się wszystkich, że robią pary które sie przyciskaja do siebie, gładzą, czy całują - to jest już tak oklepane, że powinieneś wyśmiać wręcz wszystkich, ze sobą na czele;-)

Miasto
    wawa

Domyślnie

Boszsz, weź się człowieku i odezwij. Para łażąca po torach ze starą walizką jeżeli będzie robiona na serio będzie dla mnie kiczowata. Same tory, sama para czy sama walizka niekoniecznie. Gładzenie się czy całowanie to trochę za mało. Na prawdę bardzo wszystkich przepraszam że to zdjęcie wydaje mi się kiczowate ale nic na to nie poradzę.

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Twoim zdaniem od kiczu dalekie, moim, całkiem mu blisko
    Ha, dałeś się przekonać i już nie nazwałeś zdjęć z torami kiczem, tylko coś obok :-D
    Mam nadzieję, że to raczej luźne dyskusje i się nikt nie obraża...
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

pank, a czy te zdjęcia na twojej stronie, młodej w gumiakach to twoje czy z warsztatów??

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
    Ha, dałeś się przekonać i już nie nazwałeś zdjęć z torami kiczem, tylko coś obok :-D
    Mam nadzieję, że to raczej luźne dyskusje i się nikt nie obraża...
    Ja nie. generalnie się nie obrażam. Jasne że podobne zdjęcie robione przez fotoziutka będzie maksymalną kaszaną a to o którym mowa nie koniecznie.
    Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    pank, a czy te zdjęcia na twojej stronie, młodej w gumiakach to twoje czy z warsztatów??
    Z warsztatów, a jakie to ma znaczenie dla tego wątku?
    Ostatnio edytowane przez pank ; 09-09-2010 o 23:05 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

troche wdziecznosci Pank, wielcy ahtysci (artysta i fotograf ślubny to dla mnie oksymoron tak swoją drogą) nie istnieliby bez tych, którzy robią kicz. Gdyby ich nie bylo kiczem byc moze bylo by to co tak wysławiasz.
    ochajtajsie

Strona 18 z 27 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów