Zamieszczone przez tomba
Zobacz wpis
ile za zdjęcia?
Zwiń
X
-
-
taa idzie vat w góre i mamy świetny argument że trzeba ceny co najmniej o 20% podnieść , ech zaczyna się ;]
600 zł omg ... faktycznie ktoś tu lubi na akord robić
mi wyszło za zdjęcie w tym roku średnio 8.3 zł i co to niby ma oznaczać ?no comment...
Komentarz
-
Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz wpisdzisiaj dostałem maila z zapytaniem o cenę, dziwny ten mail, mam wrażenie że to ktoś z CB..
kto to ?
:-)
Tak na poważnie, to dlaczego tak mało osób ma cenniki na stronach ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz wpisprzyszedł , pobawiłeś się w piaskownicy i już zabierasz zabawki ?Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.
Komentarz
-
Zamieszczone przez polm Zobacz wpisTak na poważnie, to dlaczego tak mało osób ma cenniki na stronach ?
:
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mr_Black Zobacz wpisŻeby zachęcić do spotkania i porozmawiania, tak żeby klient nie zniechęcił się od razu ceną ...Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz wpistaa idzie vat w góre i mamy świetny argument że trzeba ceny co najmniej o 20% podnieść , ech zaczyna się ;]
Komentarz
-
Ja podniosę bo syn mi się urodził.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Zamieszczone przez pank Zobacz wpisSpotykasz się ze wszystkimi potencjalnymi klientami zanim poznają cenę? Straszna strata czasu.
Komentarz
-
Mi szkoda by było marnować czasu na bezsensowne spotkania. Nie mam cennika bo to zmusza klienta do kontaktu mailowego albo telefonu i to już jest jakaś interakcja. Poza tym informowanie całego świata o moich zarobkach jakoś mi nie leży.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Są plusy i minus posiadania cennika na stronie , chyba nie ma miejsce na takie rozmowy ;]no comment...
Komentarz
-
Zamieszczone przez pank Zobacz wpisJa podniosę bo syn mi się urodził.
- Dlaczego tak drogo ?
- Bo syn mnie się urodził.
Komentarz
-
W dodatku ten sam co 3 lata temu, dziecko jest dziecko, podnieść zawsze można, nie?Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz wpis
600 zł omg ... faktycznie ktoś tu lubi na akord robić
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zamieszczone przez pank Zobacz wpisW dodatku ten sam co 3 lata temu, dziecko jest dziecko, podnieść zawsze można, nie?
Rok szkolny leci, zeszyty trzeba dokupić.....
Komentarz
-
Coś m ki się widzi, że niedługo trzeba będzie jakimś ministerialnym zarządzeniem postanowić, że fotografią ślubną mogą zajmować się tylko samotni kawalerowie o ustabilizowanym statusie materialnym...Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Komentarz
-
Zamieszczone przez mc_iek Zobacz wpisCoś m ki się widzi, że niedługo trzeba będzie jakimś ministerialnym zarządzeniem postanowić, że fotografią ślubną mogą zajmować się tylko samotni kawalerowie o ustabilizowanym statusie materialnym...
;-)
Komentarz
Komentarz