wybieramy do realizacji jakiekolwiek marzenie?
czekamy, aż znajdzie się inne dziecko marzące o aparacie fotograficznym?
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
co to ma być za aparat? jaki obiektyw? jaka kwota docelowa w grę wchodzi?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
kto z was może zadzwonić do fundacji i dogadać szczegóły?
Ostatnio edytowane przez rycerz ; 03-09-2010 o 12:20 Powód: Automerged Doublepost
nx100
Po rozmowie z panią Darią wiemy:
Chłopiec - Artur, lat 18, bardzo inteligenty.
Marzy o lustrzance. To wszystko.
Proponuję to co ostatnio "na nikoniarzach, w Krakowie" - aparat klasy D90/50D/A33? plus obiektyw plus lampa plus karta plus torba.
Pani Daria, koordynatorka ze strony fundacji bardzo prosi o "szczegóły co do ewentualnego wręczenia", na wstępie poinformowałem ją, że nie zgłosił się skład z Trójmiasta.
Jako koordynatora siebie nie widzę ponieważ mam remont i co za tym idzie mało czasu po pracy "na Net".
Rycerz to puść oficjalnie bąka na forum.nikoniarze.pl i jedziemy z koksem bo szkoda czasu.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 03-09-2010 o 12:33 Powód: Automerged Doublepost
the silence is deafening
puściłem
czyli Alfa ? :-P
czyli Alfa :-P
Ostatnio edytowane przez rycerz ; 03-09-2010 o 12:40 Powód: Automerged Doublepost
nx100
Kiray jest z Gdyni, może się zgodzi (wręczenie), porozmawiam z Nim w Bornym Sulinowie na plenerze CFK w sobotę. Ja mam dosyć daleko bo 250km ale jak nikt nie będzie mógł to mogę ewentualnie zawieźć. Na razie najważniejsze MSZ jest udostępnienie przez kogoś (kto kupi) konta i jedziemy z koksem.
Pomysł na zestaw zaproponowany przez gietrzy wg mnie jest bardzo dobry.
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
Bratni wątek na forum obok
http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...=134093&page=7
the silence is deafening
czekam na info od skarbnika i jak będzie zgoda podamy publicznie numer konta do stowarzyszenia.
Zorientujcie się w cenach i gdzie to można tanio dostać, ja sie na alfach nie znam![]()
nx100