Strona 3 z 17 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 163

Wątek: [Canon-Foto-Klub] Plener Borne Sulinowo

Bywalec Awatar tasia
    Miasto
    Maszewo

Domyślnie

Damy radę się wie :-)
    Canonierzy! Nadszedł czas działania
    >> Canon-FOTO-Klub <<

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bvq Zobacz posta
    nie narzekać jeszcze jest o co oko i obiektyw zaczepic...!!!
    Zgadzam się w 100%
    Ja tam bywam kilka razy w roku
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Początki nałogu Awatar oskardj92
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

I będzie tak: cała grupa wejdzie i będzie cykać to to, to tamto, a Handelson podejdzie cyk cyk i po robocie

50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622

Domyślnie

W Bornym Sulinowie jest jeszcze Dom Oficera (niestety już częściowo spalony) oraz parę innych ciekawych obiektów a i okolica bardzo malownicza. Chętnie wybrałbym się tam po raz kolejny...

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
    ....
    Ja tam bywam kilka razy w roku
    A jak staniesz koło starego TV albo monitora CRT to ekran lekko świeci? Dobrze, że cyfrą pstrykasz. Klisza byłaby prześwietlona. ;-)

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskardj92 Zobacz posta
    I będzie tak: cała grupa wejdzie i będzie cykać to to, to tamto, a Handelson podejdzie cyk cyk i po robocie
    Jestem pewien, że nasza grupa znajdzie całą masę rzeczy, które ja przeoczyłem i mnie zawstydzą jak małego chłopca

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    A jak staniesz koło starego TV albo monitora CRT to ekran lekko świeci? Dobrze, że cyfrą pstrykasz. Klisza byłaby prześwietlona. ;-)
    Osz kurde
    Nie pomyślałem, dobrze że nie mam w domu już starego tv ani CRTeka
    Ale coś w tym na pewno jest. W Bornym jest takie mini muzeum u pewnej pani w garażu. Ciekawie opowiada. Jej mąż z synem organizuje całodniowe wypady w okolice Bornego (ok. 80km). Zwiedzanie okolicznych miejscówek, bunkrów i... silosów atomowych, które są głębokie na 5 kondygnacji (!) W zeszłym roku czy dwa lata temu zginęła tam jakaś turystka. Tam jak i wszędzie wszystko pokradzione (schody, poręcze) i lampka czołówka jest jedną z podstawowych rzeczy jaką powinno się mieś przy eksploracji.
    Spadła kobita i zginęła. Gdyby ktoś był zainteresowany to można do tego "muzeum" zajrzeć. Koszt ostatnim razem to 3zł Trzeba tylko wcześniej umówić z wcześniej wspomnianym "kustoszem" pukając 3x w szybę baraku w którym mieszka
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Coś już napisał
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Lista Nr2
    MaRyBu

Początki nałogu Awatar oskardj92
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

MaRyBu listy są utworzone nie tutaj, ale na tymczasowym foum. Nie wiem czy czytałeś 1 strone tego wątku, tam jest wszystko szczegółowo opisane i jest też link do forum. Miłej lektury.

50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622

Miasto
    Piła

Domyślnie

Chciałem dzisiaj jechać do Bornego żeby pogadać z Saszą (wspomnianym fotografem garnizonowym) czy nie odwiedziłby nas na naszym ognisku ale coś mi wypadło.
    Może podjadę jutro.
    Tutaj link do restauracji, gdzie na pewno zajrzymy
    http://www.noclegi.bornesulinowo.pl/...za-kaffeq.html
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Tutaj jeszcze parę zdjęć Saszy z "tamtego" okresu:
    http://www.bornesulinowo.pl/Galeria/radzieckie.htm
    Ostatnio edytowane przez Handelson ; 21-08-2010 o 16:59 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

oskardj92. Lektura lekturą, ale przyznasz ze początkującemu forumowiczowi ciężko poruszać się po forum nie wiedziałem zę aby dopisać się do listy muszę się oddzielnie zarejestrować na C-F-K. Za wpadkę przepraszam i obiecuję poprawę.

Strona 3 z 17 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów