Strona 1 z 17 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 163

Wątek: [Canon-Foto-Klub] Plener Borne Sulinowo

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie [Canon-Foto-Klub] Plener Borne Sulinowo

Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, mam przyjemność ogłosić wiążącą informację na temat planowanego pleneru C-F-K w Bornem Sulinowie 4-5 września 2010r.

Harmonogram Pleneru obejmuje:

4 września:
    godz. 13.00 - 13.30 zakwaterowanie uczestników pleneru
    godz. 13.30 - 18.00 rozpoczęcie pleneru modelkowego lub reportażowo-krajobrazowego (opcjonalnie w dowolnym wyborze przez uczestnika)
    godz. 18.00 - 19.00 obiadokolacja
    godz. 19.00 - 21.00 Nadzwyczajne Walne Zebranie Członków C-F-K lub w przypadku uczestników nie będących członkami klubu rekonesans wieczorny po okolicy/kontynuację pleneru reportażowo-krajobrazowego/czas wolny.
    godz. 21.00 - 24.00 ognisko plenerowe, rozmowy swobodne, wymiana doświadczeń, pieczenie kiełbasek, degustacje itp, czyli to co lubimy w takich imprezach

5 września:
    godz. 8.00 - 9.00 śniadanie
    godz. 9.00 - 10.30 spotkanie z byłym pełniącym obowiązki fotografa oficerem armii radzieckiej stacjonującej w będącym za czasów PRL zamkniętym obiektem militarnym. Tematem spotkania będą wspomnienia i garść informacji z czasów analogowej szkoły fotografów wojskowych Układu Warszawskiego i jej specyfiki w tamtym czasie. Gospodarz spotkania jest zarazem właścicielem restauracji w której będzie śniadanie.
    godz. 10.30 - 12.30 kontynuacja rekonesansu po okolicy/pleneru reportażowo-krajobrazowego.
    godz. 12.30 - 13.00 rozliczenia za pobyt, wykwaterowanie i zakończenie pleneru.

Plener jest całkowicie bezpłatny, niemniej uczestnicy ponoszą koszty w zakresie własnego dojazdu/przyjazdu, zakwaterowania i wyżywienia.

Zakwaterowanie będzie w obiekcie w klimacie PRL należącym do właściciela "Pensjonatu Ani", z siedzibą przy ul. Spacerowej w Bornem Sulinowie, woj. zachodniopomorskie.
    Do wyboru mamy 27 miejsc noclegowych z opcją rozbicia namiotu/nocowania w samochodzie na terenie obiektu w przypadku większej ilości chętnych, niż miejsc noclegowych.
    Gospodarz zaproponował:
    - 4 pokoje 2-os. w cenie 60-70zł + 7%VAT w zależności od standardu,
    - 5 pokoi 3-os. w cenie 80-90zł + 7%VAT w zależności od standardu
    - 1 pokój 4-os w cenie 100zł + 7%VAT

Jednocześnie proponowany program ramowy imprezy przewiduje również czas na Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie członków Canon-Foto-Klub, czyli najwyższy organ Władz Stowarzyszenia.

W związku z tym, zapisy będą obejmować dwie listy:
    Lista nr1 - deklarujących przyjazd członków klubu wraz z 1 osobą towarzyszącą, o ile będzie taka wola uczestnika.
    Lista nr2 - deklarujących przyjazd uczestników nie będących członkami klubu bez osoby towarzyszącej.

Z oczywistych względów pierwszeństwo rezerwacji miejsc hotelowych będzie przysługiwać chętnym z listy nr1.
    Niemniej zachęcam również do zapisu na listę nr2, która będzie stanowić ostatecznie uzupełnienie składu. W przypadku tej listy kolejność zgłoszeń będzie istotna do wyczerpana miejsc noclegowych.

Na listy można się wpisywać w wątku Plener Borne Sulinowo - Listy chętnych na tymczasowym forum C-F-K poprzez dopisanie siebie.

Rezerwacja udziału będzie uważana za wiążącą tylko po wniesieniu zaliczki w wysokości 20zł/os. z tytułu pobytu, jaką musimy wnieść właścicielowi obiektu jako zabezpieczenie rezerwacji.
    Wpłat należy dokonywać na konto stowarzyszenia:

Canon-Foto-Klub, ul.Przyjaźni 29/65, 72-009 Police
    nr rachunku 85 1020 4795 0000 9402 0216 3715
    z dopiskiem tytułu wpłaty: Imię i nazwisko, zaliczka rezerwacyjna, ilość miejsc rezerwacji.

Uwaga!
    Termin wpłat i ostateczne zamknięcie listy uczestników nastąpi do dn. 26 sierpnia 2010.
    W przypadku wniesienia zaliczki i jej niewykorzystania:
    - z powodu braku miejsc, zaliczka taka zostanie zwrócona w całości do nadawcy.
    - z winy uczestnika, zaliczka nie podlega zwrotowi i zostanie zaksięgowana jako dobrowolna wpłata na cele statutowe stowarzyszenia.

Wpłat nie należy potwierdzać.
    Po stwierdzeniu wpływu na konto stowarzyszenia zostanie umieszczony przy nicku na liście uczestnika dopisek "potwierdzony".

Zapraszam wszystkich chętnych do udziału w plenerze!
    C-F-K - forever

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Już się zarezerwowałam
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Dopisałem się.

CU on the real world again!
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zdecydowanych na przyjazd, zachęcam do pochwalenia się wolnymi miejscami w samochodach, o ile takie są. Zawsze to taniej, prościej z dojazdem i sympatyczniej jechać ekipą.
    C-F-K - forever

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Byłem na "rozpoznaniu" terenu
    Oto kilka fotek:

Tu będziemy mieszkać

Tutaj na 100% będą toczyły się rozmowy

A dla tych co będą "rozmawiali za długo...

Przygotowano dla nas luksusowe pokoje:

Będzie też gdzie połazić z aparatem:

Pamiętajcie, że na drogach nie jesteście sami

Pozdrawiam w imieniu partii:

EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Początki nałogu Awatar Alde
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Wypierdowo i z przytupem ... ja oczywiście będę 3 miejsca z tyłu w samochodzie jadę z Koszalina
    ------------------
    Canon-Foto-Klub
    ------------------
    Sleeping in Light
    ------------------

It takes love over gold and mind over matter ...

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Ja będę prawdopodobnie leciał sam. 4 miejsca w samochodzie. Z Piły.
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Ja się piszę koniecznie ! zarąbiaste miejsce, byłem tam kilka razy..jest dookoła sporo ciekawostek... Jadę sam w aucie dużo miejsc

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrr Zobacz posta
    Ja się piszę koniecznie ! zarąbiaste miejsce, byłem tam kilka razy..jest dookoła sporo ciekawostek... Jadę sam w aucie dużo miejsc
    Piotrze, wpisz się na listę nr2 Plener Borne Sulinowo - Listy chętnych
    Jeśli nie jesteś jeszcze zarejestrowany na Forum C-F-K, to zarejestruj się.
    C-F-K - forever

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrr Zobacz posta
    Super!
    Piotr, skoro teren masz w miarę obczajony to na miejscu sprzedasz instrukcje gdzie, w które kierunki warto się udać z aparatem.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Strona 1 z 17 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów