Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: [pank] ZUE MISIE (i psy)

Coś już napisał

Domyślnie

Zabawne. Miłe urozmaicenie fotek ślubnych
    Fajna fabuła, fajny pomysł z ułożeniem zdjęć w formie komiksu, obróbka również niczego sobie
    Jedyny mały mankament to gra aktorska modeli

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

To nie modele, to autentyczna, prawdziwa i oryginalna młoda para, ale dzięki.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    Kadzidło/Gdańsk

Domyślnie

Gra młodych wiadomo.. Ale młoda ma jakąś specyficzną mimikę twarzy, która mnie rozbraja. Już po raz kolejny tu wracam, żeby popatrzeć na początku mi się całość nie podobała, ale teraz się przekonałem. W końcu coś innego. Dzięki Ci za to.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

http://www.piotrknap.com/index.php?p...viewgallery=23

Ocb z "właścicielem nieruchomości"? Trochę siara moim zdaniem... Wyrzuciłbym po prostu ten materiał ze strony chyba...

Domyślnie

Genialna sesja. Strasznie mi sie podoba. Wydaje mi się, że juz gdzies ja widziałam, ale nie mam pewności.
    Świetnie zaaranżowane, pomysł też genialny.
    Do wykonania też się nie będe przyczepiać, bo mimo kilku uchybień jest takie jakie chciałabym zobaczyć na miejscu tej parki
    Moje gratulacje.

Coś już napisał Awatar Look

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    http://www.piotrknap.com/index.php?p...viewgallery=23

Ocb z "właścicielem nieruchomości"? Trochę siara moim zdaniem... Wyrzuciłbym po prostu ten materiał ze strony chyba...
    a ja bym wlasnie zostawil....
    komus sie nie spodobalo ze zostal sfotografowany "ten" obiekt.
    Piotrek trzeba pomyslec nad noszeniem plakietki
    "Jestem fotografem, nie TERRORYSTĄ!"

Boze co za kraj...
    pzdr
    5dmk2/5d/C85 1,8/C50 1,4/C24LII 1,4/C15mm 2,8

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Chodzi o to że zarządca budynku prawie rok po sesji zaczął mieć pretensje że zdjęcia budynku są na komercyjnej stronie. Zarzuty były absurdalne ale potrzebowałem trochę czasu żeby się upewnić że tak jest i w sposób jaki widać spełniłem życzenie zarządcy. Niedługo Zue Misie pojawią się w poprzedniej formie.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

fajne, komiksowe, ma pare bledow i niedociagniec w postprocesie, ale sumarycznie bardzo spoko.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

kawał dobrej roboty

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów