Zabawne. Miłe urozmaicenie fotek ślubnych
Fajna fabuła, fajny pomysł z ułożeniem zdjęć w formie komiksu, obróbka również niczego sobie
Jedyny mały mankament to gra aktorska modeli![]()
Zabawne. Miłe urozmaicenie fotek ślubnych
Fajna fabuła, fajny pomysł z ułożeniem zdjęć w formie komiksu, obróbka również niczego sobie
Jedyny mały mankament to gra aktorska modeli![]()
To nie modele, to autentyczna, prawdziwa i oryginalna młoda para, ale dzięki.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
http://www.piotrknap.com/index.php?p...viewgallery=23
Ocb z "właścicielem nieruchomości"? Trochę siara moim zdaniem... Wyrzuciłbym po prostu ten materiał ze strony chyba...
Genialna sesja. Strasznie mi sie podoba. Wydaje mi się, że juz gdzies ja widziałam, ale nie mam pewności.
Świetnie zaaranżowane, pomysł też genialny.
Do wykonania też się nie będe przyczepiać, bo mimo kilku uchybień jest takie jakie chciałabym zobaczyć na miejscu tej parki
Moje gratulacje.
Chodzi o to że zarządca budynku prawie rok po sesji zaczął mieć pretensje że zdjęcia budynku są na komercyjnej stronie. Zarzuty były absurdalne ale potrzebowałem trochę czasu żeby się upewnić że tak jest i w sposób jaki widać spełniłem życzenie zarządcy. Niedługo Zue Misie pojawią się w poprzedniej formie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
fajne, komiksowe, ma pare bledow i niedociagniec w postprocesie, ale sumarycznie bardzo spoko.
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
kawał dobrej roboty