obróbka od "błyskotliwych" czy swoj własny warsztat?
dzieki temu historyjka bardzo fajna do albumu swietny pomysł
obróbka od "błyskotliwych" czy swoj własny warsztat?
dzieki temu historyjka bardzo fajna do albumu swietny pomysł
Zdjęcia były robione przed warsztatami, ale obrabiane po i niektóre sposoby błyskotliwych zostały użyte.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Fajne, ale wiadomo. Tylko dlaczego to jest w Człowiek/Portet? Przez to, dopiero teraz to zobaczyłem. Toż to czysta reporterka![]()
Hahahahhaha ale sie usmialem. Genialne. Szczegolnie podoba mi sie przestrzelenie glowy psu i ta krew. Jak to zrobiles?
Szacunek za pomysl i wykonanie.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
rzeczywiscie oryginalne, i dobre technicznie. ale subiektywnie to nie cierpie czegos takiego. wyglada jak kicz (choc dobrze podany) i Monty Python. pozdrawiam,
Nie cierpisz Monty Pythona?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Jak mozna nie cierpiec Monty Pythona...
Wątki znane w popkulturze, rodem z filmów grozy czy sci-fi, ale dobra ich adaptacja na gruncie "ślubniaków" to rzadkość, a i podanie w formie komiksowej ciekawe.
Czy gra Panny Młodej jest słaba? - jestem odmiennego zdania, czytam to jako pozorowane porwanie w celu zwabienia Młodego (16c)
Detal - hmm, co prawda moje znawstwo tematu jest ograniczone, bo nie działam w tej branży usługowej ale że też Młody sobie nadgarstka nie uszkodził przy takim pociągnięciu za "klamkę" (13c)...![]()
Dla mnie to klimat jak z "od zmierzchu do switu"!!! bomba
monty python rulez
To poprostu klimat ala volvo c30 kochasz albo nienawidzisz.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK