Pokaż wyniki od 1 do 10 z 245

Wątek: [battle] Reportaż Ślubny

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Sorry jak wchodzę na ten blog to mi się na pawia zbiera więc omijam takie strony. Dla mnie możesz robić i milion. Ja wolę limited edition. Cena za sztukę po prostu jest wyższa.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A tak na marginesie to micles was wkręca. Brakuje mu wykształcenia fotograficznego i doświadczenia i chce zobaczyć co i jak oddajecie klientom. Stąd ten cały batlle. Bez względu jakie zdobędzie miejsce doświadczenie będzie bezcenne. Stąd to ciśnienie.
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 13-08-2010 o 02:45 Powód: Automerged Doublepost
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Sorry jak wchodzę na ten blog to mi się na pawia zbiera więc omijam takie strony. Dla mnie możesz robić i milion. Ja wolę limited edition. Cena za sztukę po prostu jest wyższa.
    Nie będę polemizował o pawiach szczególnie,kiedy widzę kawał dobrej roboty.
    Nie robię miliona i nie zamierzam.Za to czasami limited edition to robi moje dziecko,z biodra i do tego całkiem udanie.Jak widać, nie masz monopolu

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    A tak na marginesie to micles was wkręca. Brakuje mu wykształcenia fotograficznego i doświadczenia i chce zobaczyć co i jak oddajecie klientom. Stąd ten cały batlle. Bez względu jakie zdobędzie miejsce doświadczenie będzie bezcenne. Stąd to ciśnienie.
    No dokładnie. Bo nie umiem sam sobie wejść na blogi fotografów i zobaczyć. Bo u mnie internet zaczyna się na CB i jak nie można gdzieś dojść trzema klikami stąd, to koniec.

Sergiusz, weź daj spokój, co? Masz tego swojego battle'a ty kontra reszta świata i tam się baw. A ja postaram się zrobić to co obiecałem.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    No dokładnie. Bo nie umiem sam sobie wejść na blogi fotografów i zobaczyć. Bo u mnie internet zaczyna się na CB i jak nie można gdzieś dojść trzema klikami stąd, to koniec.

Sergiusz, weź daj spokój, co? Masz tego swojego battle'a ty kontra reszta świata i tam się baw. A ja postaram się zrobić to co obiecałem.
    Spoko, masz załatwione tym bardziej, że zastosuję się do prośby MacGyver Miłej zabawy!
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uprawnienia umieszczania postów