Strona 11 z 25 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 245

Wątek: [battle] Reportaż Ślubny

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    pozwolę sobie uzupełnić listę :

30 sierpnia, 60 zdjęć, 800pix bez ramek.

1. micles (accepted)
    2. Pawel_G
    3. MM-architekci (accepted)
    4. witoldk (accepted)
    5. hanyzewski (accepted)
    6. Cichy?
    7. Goomis (accepted)

a co mi tam :-D może nie będę ostatni :-P

tylko jeszcze do ustalenia 60 - sam repo czy repo + plener czy wsio ryba - każdy daje jak mu odpowiada? (to może być dobra opcja bo wtedy też będzie ciężej zgadnąć co jest czyje moim zdaniem)
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Właściwie w temacie battle a jest jak byk "Reportaż Ślubny" chyba że Micles się przejęzyczył.
    Ktoś kto będzie wrzucał na swój serwer może bez problemu to dać w jakiś prosty flashowy pokaz slajdów typu simleviever lub inny, i myślę, że 600px na dłuższym boku ograniczy w znacznej mierze możliwość printscreen. Proshow trzeba przewijać więc do oceny całego materiału nie jest najlepszy choć też jest opcją, zresztą były już prezentacje w tym programie po pewnych warsztatach i było więcej negatywnych opinii.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

zostaje 800px , 600 to ledwo co da się czasem dojrzeć , nie każdy nawala same portrety

podpis to chyba siłą rzeczy odpada , jak ktoś się boi o zdjęcia można zrobić prezentację , i tak każdy na swój serw wrzuca więc sama forma pokazania jest chyba mało ważna
    no comment...

Domyślnie

pozwolę sobie uzupełnić listę :

30 sierpnia, 60 zdjęć, 800pix bez ramek.

1. micles (accepted)
    2. Pawel_G
    3. MM-architekci (accepted)
    4. witoldk (accepted)
    5. hanyzewski (accepted)
    6. Cichy?
    7. Ja

a nie lepiej dać logo "canon-board" na wszystkich fotach ? I jednolita prezentacja fot ?

liczba fot: 60 - dokładnie tyle - sam repo, a plener wedle uznania dodatkowo....

????

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Ostatnio chyba wszystko było na jednym niezależnym servie co by się nie sugerować autorem zdjęć. Więc jeśli teraz tak będzie to i może jednym uniwersalnym podpisem lub logo uposażyć wszystkie zdjęcia. Ale to zależy już od autorów czy im na tym zależy.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No nie no, ja myślałem o "razem z plenerem". Dlatego też 30 sierpnia, żeby MM się wyrobił.
    Zdjęcia 600 są mega za małe, ostatnio z goomisiem zrobiliśmy 1000 i było moim zdaniem lepiej niż 800, no ale jak tak dużo fot, to lepiej żeby było te 800.

Mnie kradzież zdjęć chyba jeszcze nie grozi, są lepsi, dlatego watermark nie jest dla mnie konieczny. Jeżeli ktoś widzi taką potrzebę - proszę dać znać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    ... 60 - sam repo czy repo + plener...
    No właśnie. Bo sam już zgupiałem. Wydawało mi się, że ma być 60 zdjęć i nie ważne czy plenerem czy bez.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    No nie no, ja myślałem o "razem z plenerem". Dlatego też 30 sierpnia, żeby MM się wyrobił.
    Zdjęcia 600 są mega za małe, ostatnio z goomisiem zrobiliśmy 1000 i było moim zdaniem lepiej niż 800, no ale jak tak dużo fot, to lepiej żeby było te 800.

Mnie kradzież zdjęć chyba jeszcze nie grozi, są lepsi, dlatego watermark nie jest dla mnie konieczny. Jeżeli ktoś widzi taką potrzebę - proszę dać znać.
    MICLES - 60 BEZ PLENERU. - dokładnie tyle, a plener dodatkowo.

wtedy to ma sens.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Pytaj innych, mi to lotto. (co prawda pewnie zmienię zdanie jak będę miał wybrać te 60, no ale trudno )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    MICLES - 60 BEZ PLENERU. - dokładnie tyle, a plener dodatkowo.

wtedy to ma sens.
    W takim razie odpadam z zabawy. Nie będę zanudzał oglądających tylko reportażem.
    Przejrzałem jeszcze raz temat i ustalenia były takie, że 60 fotek i nieważne z plenerem czy bez. Jak ktoś nie ma pleneru to jego sprawa.

Strona 11 z 25 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów