no właśnie potrzebuje :/
vacik by sie odliczyło
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
wiem, wiem że jest w fotopanoramie, ale szukałem ciut taniej
nie ma ktoś takiegoś rabatu tam ?![]()
no właśnie potrzebuje :/
vacik by sie odliczyło
wiem, wiem że jest w fotopanoramie, ale szukałem ciut taniej
Ostatnio edytowane przez swienty ; 04-08-2010 o 02:16 Powód: Automerged Doublepost
2539 brutto vs 1500 zł bez faktury - dalej wychodzi dobrze, chyba że to twoja własna działalność i jeszcze w koszty wpuścisz.
Gdybym nie miał już EF-s 10-22 - sam bym się skusił.
Na jakie ty rabaty liczysz w branży pracującej na marży 5-7%?wiem, wiem że jest w fotopanoramie, ale szukałem ciut taniej
Za dużo kombinujesz. Będziesz się zastanawiał dwa miesiące, a w tym czasie Micles obiektyw sprzeda (o ile jeszcze tego nie zrobił).
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
A co byście polecili z tych trzech do krajobrazu ??
Bo zastanawiam się nad sigmą 10-20
Ostatnio edytowane przez bartorux ; 04-08-2010 o 13:04 Powód: Automerged Doublepost
Ło, jaka ładna nagonka klientów![]()
Ja też polecam Tokinę - dawała radę w każdych warunkach. Coś pomiędzy 16 i 50 też bym doradzał zakupić. Ja miałem 28 1.8 i byłem szczęśliwy. (wszystko na 50d).
Tokina chyba sprzedana. Jeżeli kupujący się nie odmyśli, to jestem krok do przodu w zbieraniu na następne klamoty.
nie kombinuje tylko staram się kupić w dobrej cenie :] i zaoszczędzić ile się da..
dla mnie to jest normalne, może Ty jesteś rozrzutny i nie interesuje Cie ile wydasz, ale mnie tak.
Nie wiedziałem wcześniej, że tu kolega ma do sprzedania w takiej cenie, poza tym ze cena jest przystępna to fajnie było by wiedziec, gdzie go można oglądnąć![]()
Już nigdzie
A jak wróci, to w Bydgoszczy
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
nie no nie wiedziałem że istnieje coś takiego jak giełda na tym forum, jestem tu nowy
poza tym nie obejdę się ze smakiem bo i tak odpada mi VAT czyli zostaje ok 1900 zł za nówkę, a tu 1500 + benzyna to już nie robi się takie opłacalne, a obiektyw to taka rzecz która musiał bym podpiąć do puszki..
A do używek nie jestem przekonany, bo to optyka - czyli jakaś wada może wyjść po jakimś czasie, ale nie mowie ze chcesz sprzedać uszkodzony, po prostu jakoś nie jestem przekonany
Hehehe chciałeś powiedzieć ze centusie jesteśmy :P ?
Nie ma się co bać używanego sprzętu... A jak kupisz nowy, to wada nie wyjdzie po jakimś czasie? I tak zazwyczaj po gwarancji...