Strona 18 z 34 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 332

Wątek: Wpadki na zleceniach

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    Nie no. Fotograf jest co prawda w pracy ale jest też w 100% pelnoprawnym gościem na weselu.
    A może tylko tak Ci sie wydaje ,że jesteś 100% pelnoprawnym gościem na weselu?
    Masz miejscówkę dla siebie i osoby towarzyszącej przy weselnym stole,czy siedzisz w kącie sali przy stoliczku z muzykantami? :grin:
    Dajesz też kopertę po kościele PM,czy PM daje Ci kopertę za album ze zdjęciami? :grin:
    Na grupowym zdjęciu też jesteś?

Przepraszam za ten sarkazm,nie bierz tego mocno do siebie,ale nie mogłem się powstrzymać
    Żółwik

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

U mnie właśnie często się zdarza że siedzę z gośćmi a nie z orkiestrą, co bardzo doceniam bo zazwyczaj z takiego miejsca lepiej widać co się dzieje na sali a przy okazji unikam gadek o tym ile orkiestra już wypiła i ile jeszcze może wypić, choć to też nie jest regułą bo zdarzają się też fajne chłopaki (i dziewczyny) na poziomie.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    U mnie właśnie często się zdarza że siedzę z gośćmi a nie z orkiestrą, co bardzo doceniam bo zazwyczaj z takiego miejsca lepiej widać co się dzieje na sali a przy okazji unikam gadek o tym ile orkiestra już wypiła i ile jeszcze może wypić, choć to też nie jest regułą bo zdarzają się też fajne chłopaki (i dziewczyny) na poziomie.
    I nic dziwnego,że chcą Ciebie napoić z każdej strony

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

U mnie tez bardzo często młodzi mówili ze mam nie tylko pracować a sie bawić. podobnie jak pank staram sie być kumplem z gośćmi dużo lepiej wtedy robi sie zdjęcia, ludzie sie nie krępują a traktują Cie jak "swojego". Sam miałem kilka razy ze nagle podchodzi dziewczyna łapiąc mnie za rękę i ciągnie do tańca! Nic złego w tym nie widze ale tylko wtedy gdy jako główny cel to zdjęcia a cała zabawa to przerywniki dość krótkie.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Polska, Panie
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu Awatar streaker
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamiyka Zobacz posta
    Masz miejscówkę dla siebie i osoby towarzyszącej przy weselnym stole
    Zawsze jest miejsce dla mnie i mojej eLżbiety A o miejsce przy orkiestrze sam proszę, bo zawsze wiadomo, co się będzie za chwilę działo i jest dużo miejsca, żeby sprzęt rozłożyć.
    "Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Polska, Panie
    Ano,raczej nie inaczej

Mnie najcześciej goście weselni mylą z kimś z orkiestry,nawet,jak stoję z aparatem,ale zaglądając im w oczy, od razu przebaczam
    W sumie jeszcze kilka lat temu,kiedy miałem dłuższe włosy od Panka, to mógłbym uchodzić za jakiegoś szarpidruta,ale teraz, jakbym założył tylko koloratkę to wypisz,wymaluj-ksiądz

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamiyka Zobacz posta
    A może tylko tak Ci sie wydaje ,że jesteś 100% pelnoprawnym gościem na weselu?
    Masz miejscówkę dla siebie i osoby towarzyszącej przy weselnym stole,czy siedzisz w kącie sali przy stoliczku z muzykantami? :grin:
    Dajesz też kopertę po kościele PM,czy PM daje Ci kopertę za album ze zdjęciami? :grin:
    Na grupowym zdjęciu też jesteś?

Przepraszam za ten sarkazm,nie bierz tego mocno do siebie,ale nie mogłem się powstrzymać
    Żółwik
    mnie Twoj sarkarm nie przeszkadza, każdy ma inny styl pracy, Ty siedzisz cicho w kącie trzymając ciągle aparat a ja rozmawiam z gośćmi i jestem bardziej jak kolega
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Co prawda nie umiem ani nie lubię tańczyć więc to w moim przypadku w grę nie wchodzi
    Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    Sam nie tańczę bo nie umiem
    Yeah, nie jestem sam!

A co myślicie o przetańczeniu tego proszonego tańca z fishem na aparacie? Coś w stylu FPS ;P

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Przepraszam, ale jak wy do domu wracacie po tych paru głębszych ... ??

Strona 18 z 34 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów