Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 81

Wątek: Nowy regulamin NK - Nasza Klasa

Początki nałogu Awatar oskardj92
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Ja NK mam, wchodzę sporadycznie tylko po to, aby sprawdzić czy mam jakąś wiadomość i czy ktoś napisał coś na forum. Zastanawiam się teraz czy przypadkiem nie zlikwidować.

50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

chłopaki z NK się chyba pokapowali sporo ludzików wycięło swoje foty w galeriach i na główne wstawili logo FACEBOOKA ha ha

dziś po kilkunastu dniach od zaakceptowania tylko jednego pkt regulaminu pojawiły się nowe banery
    ale to chyba już musztarda po obiedzie - chłopaki zobaczyli że spadł im przyrost ludzików i zwiększyły się rezygnacje z kont ?

i inne banerki
    ja tam wybrałem mniejsze zło i większą użyteczność

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mastercheat Zobacz posta
    a ja wrócę do tematu mojego pytania. Bo usunięcie swojego konta i swoich zdjęć to nie problem.
    Ale co z waszymi znajomymi, klientami, którzy konta nie usunęli i mają fotki waszego autorstwa.
    jeśli NK postanowi sobie taką fotkę wykorzystać...
    ...tak więc dane Ci będzie pozwać znajomych, klientów za udzielenie zgody NK na wykorzystanie zdjęć Twojego autorstwa...

Na pewno w tym regulaminie prawnicy wklepali tego typu dupochron. NK nie pozwiesz.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Początki nałogu Awatar mastercheat
    Miasto
    Blachownia k/Częstchowy

Domyślnie

no ciekawe jak mają się te banerki to tego punktu w regulaminie:

Podpisz cyrograf, a martwił będziesz się potem....

Zgodnie z ustawą z dnia 23 kwietnia 1964 r. kodeks cywilny (Dz. U. Nr 16, poz. 93, z późniejszymi zmianami) oraz ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. Nr 90, poz. 631, ze zmianami) wyrażam zgodę na nieodpłatne przetwarzanie i wykorzystanie przez spółkę „Nasza Klasa Sp. z o.o.”, z siedzibą we Wrocławiu, przy ul. gen. J. Bema 2 (dalej również: „Spółka”) mojego zdjęcia głównego (w tym wizerunku) umieszczonego w ramach portalu prowadzonego pod adresem nk.pl (dalej również: „Serwis”) wraz z imieniem, nazwiskiem lub pseudonimem w celu umożliwienia prawidłowego i pełnego funkcjonowania świadczonych przez Spółkę usług lub funkcjonalności, jak również w celach reklamowych Spółki i jej kontrahentów, w ramach Serwisu lub poza Serwisem, w szczególności realizując cel społecznościowy. Udostępnione przeze mnie dane osobowe, wizerunek będą chronione przez Spółkę z zachowaniem najwyższej staranności, a w szczególności nie zostaną bezprawnie przekazane przez Spółkę podmiotom trzecim.
    a w całości:
    wyrażam zgodę na nieodpłatne przetwarzanie i wykorzystanie przez spółkę „Nasza Klasa Sp. z o.o.” mojego zdjęcia głównego (w tym wizerunku) wraz z imieniem, nazwiskiem lub pseudonimem w celach reklamowych Spółki i jej kontrahentów poza Serwisem.
    40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
    5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.

Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

a moje główne zmieniłem na logo i niech sobie wykorzystują

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Jak teraz bez akceptacji nowego regulaminu usunąć konto? Gdzie nie wejdę to przekierowuje mnie do akceptacji.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enter Zobacz posta
    chłopaki z NK się chyba pokapowali sporo ludzików wycięło swoje foty w galeriach i na główne wstawili logo FACEBOOKA ha ha

dziś po kilkunastu dniach od zaakceptowania tylko jednego pkt regulaminu pojawiły się nowe banery
    ale to chyba już musztarda po obiedzie - chłopaki zobaczyli że spadł im przyrost ludzików i zwiększyły się rezygnacje z kont ?

i inne banerki
    ja tam wybrałem mniejsze zło i większą użyteczność
    Kicha! Mi sie takie banerki nie wyświetlają Pewnie dlatego, że wkleiłem sobie w profil wcześniej zamieszczona grafike o niezgadzaniu się...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

ja też nie zaznaczyłem sobie kwadracików wszystkich tyko jeden warunkujący używanie NK jeszcze przez 30 dni na zrzucenie danych znajomych i przesłania informacji gdzie mnie szukać większość używa GG czy Gmaila

mogą ci się nie wyswietlać bo masz włączonego Adblocka na moduły reklamowe

Facebook wcale nie wygląda rewelacyjnie z regulaminem ale tak jak pisałem - mniejsze zło i większa funkcjonalnośc

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enter Zobacz posta
    Facebook wcale nie wygląda rewelacyjnie z regulaminem ale tak jak pisałem - mniejsze zło i większa funkcjonalnośc
    Mniejsze zło w kontekście FB i ochrony prywatności? Raczysz żartować.
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Facebook wcale nie wygląda rewelacyjnie z regulaminem
    Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Mniejsze zło w kontekście FB i ochrony prywatności? Raczysz żartować.
    zdRAWki
    gdzie to napisałem ?

fotami się jeszcze nie przejmuję bo z podpisanymi miniaturkami raczej nic sensownego nie wykombinują danych biometrcznych nie

dla mnie mniejsze zło w kwestii użyteczności i społeczności w porównaniu do użyteczności i funkcjonalności naszej klasy

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów