Ja NK mam, wchodzę sporadycznie tylko po to, aby sprawdzić czy mam jakąś wiadomość i czy ktoś napisał coś na forum. Zastanawiam się teraz czy przypadkiem nie zlikwidować.
Ja NK mam, wchodzę sporadycznie tylko po to, aby sprawdzić czy mam jakąś wiadomość i czy ktoś napisał coś na forum. Zastanawiam się teraz czy przypadkiem nie zlikwidować.
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
chłopaki z NK się chyba pokapowali sporo ludzików wycięło swoje foty w galeriach i na główne wstawili logo FACEBOOKA ha ha
dziś po kilkunastu dniach od zaakceptowania tylko jednego pkt regulaminu pojawiły się nowe banery
ale to chyba już musztarda po obiedzie - chłopaki zobaczyli że spadł im przyrost ludzików i zwiększyły się rezygnacje z kont ?
i inne banerki
ja tam wybrałem mniejsze zło i większą użyteczność
no ciekawe jak mają się te banerki to tego punktu w regulaminie:
Podpisz cyrograf, a martwił będziesz się potem....
a w całości:Zgodnie z ustawą z dnia 23 kwietnia 1964 r. kodeks cywilny (Dz. U. Nr 16, poz. 93, z późniejszymi zmianami) oraz ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. Nr 90, poz. 631, ze zmianami) wyrażam zgodę na nieodpłatne przetwarzanie i wykorzystanie przez spółkę „Nasza Klasa Sp. z o.o.”, z siedzibą we Wrocławiu, przy ul. gen. J. Bema 2 (dalej również: „Spółka”) mojego zdjęcia głównego (w tym wizerunku) umieszczonego w ramach portalu prowadzonego pod adresem nk.pl (dalej również: „Serwis”) wraz z imieniem, nazwiskiem lub pseudonimem w celu umożliwienia prawidłowego i pełnego funkcjonowania świadczonych przez Spółkę usług lub funkcjonalności, jak również w celach reklamowych Spółki i jej kontrahentów, w ramach Serwisu lub poza Serwisem, w szczególności realizując cel społecznościowy. Udostępnione przeze mnie dane osobowe, wizerunek będą chronione przez Spółkę z zachowaniem najwyższej staranności, a w szczególności nie zostaną bezprawnie przekazane przez Spółkę podmiotom trzecim.
wyrażam zgodę na nieodpłatne przetwarzanie i wykorzystanie przez spółkę „Nasza Klasa Sp. z o.o.” mojego zdjęcia głównego (w tym wizerunku) wraz z imieniem, nazwiskiem lub pseudonimem w celach reklamowych Spółki i jej kontrahentów poza Serwisem.
40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.
a moje główne zmieniłem na logo i niech sobie wykorzystują
Jak teraz bez akceptacji nowego regulaminu usunąć konto? Gdzie nie wejdę to przekierowuje mnie do akceptacji.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
ja też nie zaznaczyłem sobie kwadracików wszystkich tyko jeden warunkujący używanie NK jeszcze przez 30 dni na zrzucenie danych znajomych i przesłania informacji gdzie mnie szukać większość używa GG czy Gmaila
mogą ci się nie wyswietlać bo masz włączonego Adblocka na moduły reklamowe
Facebook wcale nie wygląda rewelacyjnie z regulaminem ale tak jak pisałem - mniejsze zło i większa funkcjonalnośc
gdzie to napisałem ?Facebook wcale nie wygląda rewelacyjnie z regulaminem
fotami się jeszcze nie przejmuję bo z podpisanymi miniaturkami raczej nic sensownego nie wykombinują danych biometrcznych nie
dla mnie mniejsze zło w kwestii użyteczności i społeczności w porównaniu do użyteczności i funkcjonalności naszej klasy