Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
Vitez, nie zgadzam się - jeśli ludzie nie obejrzą tych 100 fot, to znaczy że materiał jest nudny i do d....... - i wtedy chłopaki będą wiedzieli że robią nudne materiały do d....
I ja też jak wrzucę z Pankiem na battle te około 80 fot i się okaże że mało to ludzi obejrzało, to będzie dla mnie sugestia że mój materiał jest może nudny i do d...... .

Następnym razem może wrzucę lepszy materiał, będę się starał, żeby był mniej do d...... niż ten który był do d....... .
Pozostaje pytanie skąd się dowiesz jak wielu ludzi nie obejrzało fot bo nudne. W battlu da się jednak zmierzyć tylko ilość głosów i tylko o to mi chodzi - by tych głosów było więcej to zdjęć powinno być mniej. Ewentualnie w głosowaniu dorzucić trzecią opcję "Żaden. Nie obejrzałem bo za dużo" .
Dla mnie (ale to tylko pojedyncza, subiektywna opinia, nie głos ogólnoforumowy bo czasem tak niestety są moje wypowiedzi traktowane ) 100 zdjęć będzie zawsze nudne i nigdy ich nie obejrzę, niezależnie od klasy fotografa, i nie oznacza to automatycznie tego że materiał do d... tylko że nie chce mi się tak wielu zdjęć na raz oglądać.