Pokaż wyniki od 1 do 10 z 80

Wątek: Canon EOS 5d Mark II - zakup obiektywów

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Canoniak
    Miasto
    Poland, Zielona Góra

Domyślnie

Mm. Rozumiem. Mam do was kolejne pytanie. Nie długo szykuje się wesele mojego kuzyna; przydałby się może jakiś tele jaśniejszy lub szeroki kąt z większym zakresem ogniskowej, co sądzicie o tym.?

P.s. Czy mógłbym kogoś poprosić o obiektywy kompatybilne z 5d mk2? Bo z tego co wiem to 18-55 i 17-55 nie pasują do niego. Z góry bardzo wam dziękuję.

Pozdrawiam, Michał.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Wszystkie obiektywy oprócz EF-S pasują do niego.? Te EF i manualne, dobrze myślę.?
    Ostatnio edytowane przez Canoniak ; 26-06-2010 o 20:11 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar RomanS
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canoniak Zobacz posta
    ...Nie długo szykuje się wesele mojego kuzyna; przydałby się może jakiś tele jaśniejszy lub szeroki kąt z większym zakresem ogniskowej, co sądzicie o tym.?
    Obiektyw do Twojego aparatu o tym zakresie i parametrach to C. 24-70/2.8 ale to zupelnie inna polka cenowa. Z takiej okazji ja na Twoim miejscu radzilbym zakup C. 50mm/1.4. Popracujesz jak dawniej fotografofie troche sie nachodzac, ale te najwazniejsze zdjecia zrobic masz szanse bardzo dobrze. Pozatym ten obiektyw na pozniej przyda sie tez wiele razy.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów