Pokaż wyniki od 1 do 10 z 75

Wątek: Jaki obiektyw na Egipt?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LukasS Zobacz posta
    Potwierdzam, nikt nawet na mnie nie spojrzal jak focilem w 2004 roku. Robilem bez lampy oczywiscie. Efekt kiepski bo i slaby zestaw i swiezo zakupiony sprzet .

Za pare dni wyjezdzam do egiptu ponownie i po waszych opiniach widze ze dobry komplet chcialem zabrac (S17-35 + C50 + C70-200) boje sie ze mnie haltna na lotnisku bo torba z dwoma body + te obiektywy + 580ex II to za duzo do podrecznego. A wy tu jeszcze o statywie .

Mając sprzęt zapakowany w Mini Trekkera, jako bagaż podręczny, nie wzbudzisz niczyjego zainteresowania, a statyw trzeba zapakować do bagażu głównego.
    Zero problemów.
    3 szkła - to maksimum, więcej nie warto brać, bo i tak nie wykorzystasz.
    Ja zabrałem 4, a wykorzystałem półtora.
    Nb. najlepiej mi służył 24-105, bo często warunki nie sprzyjają wymianie szkieł (zapylenie).
    Pozdrówka

P.S.
    Statyw koniecznie.
    Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 25-06-2010 o 23:11 Powód: walka z edytorem ;-)
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Bywalec Awatar LukasS
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Mając sprzęt zapakowany w Mini Trekkera, jako bagaż podręczny, nie wzbudzisz niczyjego zainteresowania, a statyw trzeba zapakować do bagażu głównego.
    Zero problemów.
    3 szkła - to maksimum, więcej nie warto brać, bo i tak nie wykorzystasz.
    Ja zabrałem 4, a wykorzystałem półtora.
    Pozdrówka
    Szklarnie biore do Nova 5 AW wiec torba nie jest jakos duza, miesci sie w wymiarach bagazu podrecznego (gorzej z ciezarem). Stara puszke dam kobiecie (z C50) niech cwiczy. Ja UWA bede focil pod woda, ew. zobacze jak sie C50 na FF.

Do bagazu glownego to juz mam dwa zestawy do snorklingu, obciazniki i worek ewa marine. Jest masakra z tym .

Ogolnie zgodze sie z jakoscia fotek z egiptu wykonaych kitami, mam ich troche z poprzedniego wyjazdu i co do kwestii technicznych to niewiele im mozna zarzucic - swiatla w brud .
    10D + Stuff

Uprawnienia umieszczania postów