Pokaż wyniki od 1 do 10 z 135

Wątek: Czy za zabicie kameruna idzie sie do wiezienia?

Mieszany widok

Bywalec Awatar Dilbercik
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

a mi sie wydaje ze to cale Twoje wygaszanie to nie z Hz ma cokolwiek wspolnego tylko wiadomo ze blyskotka blyska szybciej mocniiej niz swiatlo ciagle i po prostu wiecej swiatla z blyskotki niz z ciaglego... ale w kosciele i z ludzmi to sensu nie ma bo tylko walenie lampa na wprost by zniwelowalo moc swiatla halogenow... a fotki byly by... <kosz>
    Canon 55D, kilka tamronow, kilka canonow, troche stalek, troche zoomow, dwie zarowki i 0 umiejetnosci fotograficznych (RP,R7,R8,R5/Sigma RF 18-50, EF A 28,35,135/Canon RF 16,24,35,50,85,100L Macro, 70-200F4L, 100-500L) 24-105f4L, 24-105f2.8L

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dilbercik Zobacz posta
    a mi sie wydaje ze to cale Twoje wygaszanie to nie z Hz ma cokolwiek wspolnego tylko wiadomo ze blyskotka blyska szybciej mocniiej niz swiatlo ciagle i po prostu wiecej swiatla z blyskotki niz z ciaglego... ale w kosciele i z ludzmi to sensu nie ma bo tylko walenie lampa na wprost by zniwelowalo moc swiatla halogenow... a fotki byly by... <kosz>
    Te zdjęcia z kibla to światło jest odbite od sufitu, to nie światło lampy niweluje halogen a czas naświetlania. Lampą możesz świecić gdzie chcesz.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Te zdjęcia z kibla to światło jest odbite od sufitu, to nie światło lampy niweluje halogen a czas naświetlania. Lampą możesz świecić gdzie chcesz.
    Skoro to nie światło lampy niweluje halogen, to pokaż przykład bez użycia lampy, czy wtedy sam czas (bo mówisz, że to TYLKO czas niweluje halogen) zniweluje to straszne światło z halogenu?
    5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt

Uprawnienia umieszczania postów