Też postanowiłem się pobawić..
Co Wy na to?![]()
450D C28-135 IS USM, C50 1.8, Nissin Di622
Również postanowiłem spróbować swoich sił
I jak to według was wyszło? :P
DziękiNiemniej była to zabawa na szybko, ok 2 minut.
Można by było usunąć to niebieskie z głowy panny młodej i resztę śmieci w LG. Rozjaśnić nieco czoło PM i poprawić wyrazistość oczu oraz nieco przyciemnić lewą stronę kadru jak to było u MM-architekci, dodać kilka pkt w vibrance, popracować nad tym łysym gościem w środku kadru i podciąć fotografię z centymetr od lewej i proporcjonalnie u dołu.
Wspomnę jeszcze raz o sukni - z przepałem na jpeg niewiele da się zdziałać, z rawem coś już można, co w focie MM-architekci wygląda zdecydowanie lepiej.
No, ale to taka "miclesowa" dłubanina (nie obraź się Micles) Wątpię by PM docenili takie zabiegi i je w ogóle zauważyli, bardziej prawdopodobne, że będą narzekać na "rozmazanych" rodziców :-D
To co z tym battlem, są chętni i donator RAWa?
C-F-K - forever
ok ok...
zwróćcie jednak uwagę co temu drugiemu Panu w tle świeci się między nogami.....
;-)
komóra
generalnie , nie da rady odpicować każdego z 90 zdjęć jakie młodzi otrzymują w ten sposób
natomiast to jest dobry przykład kiedy światło jest ładne , oświetlenie kościoła nie dominuje , i jak w zasadzie w prosty sposób można uzyskać ładne kolory , generalnie to był do tej pory jeden z nielicznych ślubów kiedy było tak dobrze
no comment...