Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Problem z ostrością w DPP

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez syndrom Zobacz posta
    Czy przy okazji może mi ktoś polecić jakiś zastępczy program podobny do DPP? RAW-y w PS-ie, DPP używam do ich przeglądania, przebierania. Więc potrzebuję program, w którym naraz widzę caly katalog z RAW-ami i mogę sobie szybko jakiegoś powiększyć do 100%, lub kilka oznaczyć.
    Skoro masz PSa to masz też Adobe Bridge. Nadaje się do tego celu wyśmienicie.
    Co do DPP to nie pomogę. Używam Bridge'a i ACRa i PSa. Wystarczają mi w zupełności
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Domyślnie

Potrzebuję szybko obejrzeć zdjęcie na 100%, parę jego detali czy są ostre, zaznaczyć czy jest ok, czy nie, a następnie operację powtórzyć kilkaset razy (taka robota...). Bridge w moim konkretnym przypadku się totalnie nie sprawdza, powiększanie trwa dłużej, jest jakoś dziwacznie rozwiązane. Nie znoszę tego programu i ciężko mi uwierzyć, że to również produkt Adobe. Nieważne :-P po prostu Bridge się u mnie nie sprawdza ;-)

Uprawnienia umieszczania postów