Kupowałem u Towersa EF 24-105 IS USM. Błyskawiczna dostawa, wszystko super, ale brak gwarancji. Napisałem maila, odpowiedział natychmiast: przeprosił, papier dosłał w liście. Podsumowując - moje wrażenia z tej transakcji są jak najbardziej pozytywne i nie widzę powodów, by w przyszłości nie kupować u niego.
Tak piszecie, że kupujecie o Towersa ale jak się do niego dostać?
EOS 5D mkII + EOS 50D + 17-40/4L + 24-70/2.8L + 70-200/2.8L + 50/1.8 + 580EX II + EIZO 23"
PW? Kontakt z foto-ivy.pl ?
Telefon komórkowy najszybszą i najprostszą metodą kontaktu.
I ja również dołączam do grona zadowolonych klientów Towers-a (Foto-ivy).
Zakupiłem u niego 5D MKII, 580EXII, 24-70/2.8 i kilka drobiazgów. Paczka profesjonalnie zapakowana, czas dostawy dokładnie taki na jaki się umówiliśmy, atrakcyjna cena, bardzo dobry kontakt.
Bardzo polecam.
Marek.
Kupiłem Samyanga 85mm 1.4. Dobrze opakowane, pudełko z obiektywem było chronione styropianem. Nastepnego dnia po zamówieniu kurier już czekał przed moimi drzwiami. Znalazłem też kilka wizytówek foto-ivy![]()
Regulamin pkt 8
Szczerze zachęcam wszystkich niezdecydowanych.
Ostatnie zakupy u Towersa: S 8/3.5 , C 50/1.4 , kilka kart CF & 5DII - tutaj wielkie DZIĘKUJĘ za puszkę w świetnej cenie.
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.