Towers to porządna i solidna Firma. Sympatycznie i konkretnie. Miło u niego kupować.
P.S. To pisałem ja Jasper :wink:
Towers to porządna i solidna Firma. Sympatycznie i konkretnie. Miło u niego kupować.
P.S. To pisałem ja Jasper :wink:
No to i ja napiszę kilka słów. Kupione u Towersa: 50 USM, 430ex II, Grip Alpha i jakiś plecaczek deltaZarówno z odbiorem osobistym jak i wysyłką nie ma żadnych problemów. Wszystko jest super szybko, profesjonalnie, sprzęt najwyższej jakości, testowany również przez samego Towers'a. Nic tylko polecać i gratulować podejścia do sprawy. Gdyby było to Alle...drogo, napisałbym 'Godny polecania, uczciwy i sympatyczny Allegrowicz. 100% satysfakcji a interesy z tym Kontrahentem to prawdziwa przyjemność' :-))
Pozdrawiam serdecznie, Michał-GoomeX P-ń
wczoraj kupilem od Towers 5D mkii.
nie napisze nic nowego, co zostalo uprzednio napisane.
atrakcyjna cena, swietny kontakt - wzorowa tranzakcja![]()
Ja zakupiłem ostatnio u Towersa 2 obiektywy. Tak dobrej i expresowej obsługi nie widziałem. W tym miesiącu będę kupowł 5d i jeśli będzie dostępny to na 100% u Towersa.
Minolta x-300 + 50/1.7 + opemus 6 + 3 x cyfra Canon
Kupiłem drobiazg - matówkę Ef-D, ale jestem mega pozytywnie zaskoczony czasem reakcji :-) Matówka kupiona wczoraj około godziny 11 na allegro - zapłacono przez payu - wysyłka listem poleconym priorytetowym i matówka już dzisiaj u mnie w domu! To mój drugi zakup w foto-ivy i na pewno nie ostatni:-)
Czasami jedynym wyjściem jest wyjście na piwo
6D+40D jakieś szkła i jakieś lampy
85L - transakcja błyskawiczna, wszystko OK - polecam!
No proszę, ja też na forum goszczę na tyle rzadko, że nie załapałam, od kogo kupiłam używany 100 Macro. A polecam bardzo.![]()
C EOS 40D, C EF 24-105 f/4 L IS USM, Sigma f/4.0-5.6 DG APO Macro, Sigma 10-20 f/4-5,6 EX DG HSM, C 100 f/2.8 Macro, C 50 f/1.8,C 430EX II, Velbon RUP-43, Velbon Sherpa 435R, Naneu Pro Alpha i masa drobiazgu.
Ponadto rower, plany zależne od środków, mnóstwo zapału i straszliwy brak czasu.
tak czytam i wychodzi że tez kupiłem sprzęt od Kolegi forumowego - 70-200 z odbiorem osobistym i bezproblemowym macaniem w domu-pozdrawiam