Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 57 z 57

Wątek: 16-letnia Polka w japońskim Vogue'u

Domyślnie

"tworzę portfolio"

założyłem tam konto pod kątem mojej 15-sto letniej kuzynki, która chciała wrzucić "kilka fotek" ... od tego czasu mam 5-10 zapytań tygodniowo typu TFP/TPF ... od 13-16-sto latek głównie ... nie wchodzę już tam.

W sumie racja, "takie trendy" ... "dorosłe 13-sto latki"
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aktualnie baaaaardzo znany aktor ma beknąć za występ z tego paragrafu kruchy lód :-?
    Ostatnio edytowane przez gixxxer ; 11-06-2010 o 20:17 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar rysib
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Nie do końca mogę się z tym zgodzić. Jeżeli będzie wiedziała, że idzie do mega-hiper-duper-pr0 fotografa modelkowego, to jej zasady mogą ulec dość dużemu nagięciu.
    Jeśli ma mocne podstawy moralne i silną podbudowę osobową to po prostu powie takiemu nadmuchanemu mega-hiper-duper-pr0 fotografowi modelkowemu co sądzi o jego chamskiej postawie. I albo on uszanuje jej osobowość (będzie traktował jak człowieka), albo "cześć Cześku" ...
    Ale to teoria, co do praktyki to może się wypowie wzwplxdd albo inna modelka, bo ja tylko o swoich wyobrażeniach opowiadam.
    Pozdrawiam Rysiek

Domyślnie

Nie, nie założyłam konta żeby specjalnie to napisać. Mam je od kilku miesięcy. Nie wiem co mój tata o tym sądzi ponieważ nawet z nim o tym nie rozmawiałam. Tyle na ten temat i dajcie już spokój, temu co mój tata napisał, ok

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysib Zobacz posta
    bo ja tylko o swoich wyobrażeniach opowiadam.
    Ja też, bo modelką nie jestem W innych natomiast dziedzinach zauważyłem u siebie proporcjonalność podatności na sugestie danej osoby w stosunku do respektu, który posiadałem do niej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Ja też, bo modelką nie jestem W innych natomiast dziedzinach zauważyłem u siebie proporcjonalność podatności na sugestie danej osoby w stosunku do respektu, który posiadałem do niej.
    ... amen

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

a jak by ktoś nie zauważył to temat sie odnosi to profesionalnego modlingu w wielkim swiecie za duże pieniądze , a nie mowa tu o profilach na mm , wiec kontynuacja nie trzyma sie nadal glownego wątku

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gixxxer Zobacz posta
    założyłem tam konto pod kątem mojej 15-sto letniej kuzynki, która chciała wrzucić "kilka fotek" ... od tego czasu mam 5-10 zapytań tygodniowo typu TFP/TPF ... od 13-16-sto latek głównie ... nie wchodzę już tam.
    Zmień doświadczenie na "średnie" - działa .

Inne sposoby na odpisywanie nie pasującym modelkom:
    - "Dziękuję za zgłoszenie, ale nie jetem zainteresowany"
    - "Współpraca jest możliwa, ale nie na zasadach TFP" (cholernie skuteczne, a jak się jednak uprze to podać cenę z kosmosu np 1000zł za 5 zdjęć rozmiaru 800x533 wysłanych mailem)
    - "Nie odpowiada mi Twój typ urody" (bardzo delikatne określenie że jest brzydka )

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów