Myślę że odpowiedź na wiele pytań będzie można znaleźć podczas warsztatów CS5 on-line
Pozdrówka!
Myślę że odpowiedź na wiele pytań będzie można znaleźć podczas warsztatów CS5 on-line
Pozdrówka!
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
A to wszystko w jednej z części 45minutowego wykładu![]()
Chodziło mi o to, że na te wszystkie atrakcje przypadnie 30min, więc albo koleś ogarnie i nie będzie owijał w bawełnę tylko pokaże co i jak, albo wyjdzie 3min pokazu a 27 gadaniny o tym jaki to PS jest zarąbisty.
BoszeA kto wam każe się w to pakować???
To, że wam to niepotrzebne, to znaczy że jest...
Jedyne co potraficie świetnie, to krytykować.
Daje info że jest coś takiego, i to za friko.
Być może ktoś jest początkujący w temacie obróbki,
czy też nowych funkcji itp., itd.
Nie każdy jest specem tak jak wy, "forumowe mądrale".
Aaaaa, no tak! Przecież jakoś trza nabijać konto na taki tytuł
Bez urazy boys - nie pasi, nie korzystaj, ale także nie off-topuj, proszę.
Pozdrówka!
Zdziwilbys sie.. ostatnio sprawdzalem ceny produktow elektronicznych i boxowych i wyszlo ze kosztuja tyle samo... + - 10 zl roznicy
Kiedys pamietam ze byla akcja Kup CS3 a upgrade CS4 dostaniesz za darmo..
teraz jak pytalem o taka mozliwosc (wiem ze byla) to oficjalni dystrybutorzy potwierdzili mi ze np Adobe Design Standart Design Cs4 + darmowy upgrade do CS5 kosztuje tyle samo co wersja CS5 i ze od tych wersji nie ma sensu sie pakowac w produkty adobe z darmowym upgrade. Chyba ze ktos lubi duzo pudelek i czas oczekiwania na wysylki.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje