Teraz mina trochę straszy. Nie męcz już tych zdjęć, lepiej poprawiać błędy na następnych.
Teraz mina trochę straszy. Nie męcz już tych zdjęć, lepiej poprawiać błędy na następnych.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Dobrze, dzięki za rady![]()
Idę spać, bo ledwo na oczy widzę...
Spoko, jak teraz robisz takie zdjęcia to strach pomyśleć co będzie za kilka lat.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Hehe, mam nadzieje, że za kilka lat mi się nie znudzi, tak jak było z grą na pianinie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
59.
Ostatnio edytowane przez magdziszka ; 08-06-2010 o 23:52 Powód: Automerged Doublepost
59. zdjęcie ucieka w prawo - wypoziomuj tą czerwoną linię w tle.
Podoba mi się 8, 11, 27 i 50.
Czyżby zaszła jakaś zmiana w stylu Twoich komentarzy którą przeoczyłem?;-)
A wracając do tematu to generalnie mi się podoba - ostatnie zdjęcie trochę ucieka, ale to już chyba ktoś napisał. No i ta sesja z tym dziwacznym makijażem zupełnie mi nie podeszła - ale to pewnie z uwagi na ten nieszczęsny makijaż właśnie. Nie dość że zupełnie nie pasował tej dziewczynie to na dodatek był niestarannie wykonany.
Pozdr.