Pudełko i "papiery" mają znaczenie
Jeśli własciciel to niechluj to je na 100% zgubi (wyrzuci). Uwaga - Nie działa to w druga stronę
to Cię uwarygodnia. Zreszta ludzie lubia myślec sobie i mowic innym : "ale okazja - normalnie jak ze sklepu"

Zdjęcia są również istotne. Ludzie kupuja oczami - potem dopiero kalkulują. Nieważne czy sprzedajesz dom, samochód czy aparat. Zrób ŁADNE zdjęcia. Niech kupujący pomysli - ale zaje..fajny aparat Stary, ale jaki zadbany !

PS jak sprzedawalem 400D+kit umówilem się na odbiór osobisty. Myślałem,ze przyjdzie klient z laptopem, bedzie focił papier milimetrowy, badał czystość matrycy a tymczasem - gość podjechał pod dom, zadzwonił z pytaniem czemu nie wyjde z aparatem i był wielce zdziwiony ze zapraszam go do domu. Od progu wciska mi kasę i nawet nie chce sprawdzić co jest w zestawie. Nie taki diabel straszny

A inny kupująć obiektyw (tanie badziewie za 600zł) chciał odemnie zdjęć na wszystkich możliwych przyslonach, w całym zakresie ogniskowych, chciał RAWY, zdjęcia nieba, zeby winietę na 17mm zobaczyć itp. Po 3 dniach wysyłania sampli straciłem najnormalniej cierpliwość.