Cały czas walczę z obróbką.....
Przed chwilą tak mi się "wyprowadziło" kolor skóry, napiszcie co myślicie.
ps. czemu ten wątek tak jakoś zdechł..... dla mnie to jeden z ciekawszych wydawał się...
ok, nie piszecie, więc wrzucam kolejne.....
tak jak wcześniej, chodzi o skórę.
[/IMG]
Dla mnie jak najbardziej oki. Być może pobudzenie tego wątku spowodowało by umieszczenie rawa który każdy mógłby zainteresowany pobrać i spróbować sie na siłach wyprowadzić "skórę"
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
ja bym może i chcial, ale mam taki brak czasu, w tym tygodniu ze nie powalcze na zabawe w skórę. ale sam temat jest ciakawy rzeczywiście i mu kibicuje![]()
Wątek nie zdechł tylko więcej jest czytaczy niż pisaczy . Cielistość w fotce z kwiatuszkiem we włosach chyba najbardziej mi pasuje.
już dwie osoby wzięły RAWA ode mnie - tego drugiego - z kościoła, on jest moim zdaniem trudniejszy troszkę.
aha, tak dodam od siebie, że to co widzicie mi zajęło jakieś 3 minuty (praca na 1 rawie)....
mając na stałe ustawiony WB i kilka fotek w podobnym świetle można presetami pojechać po tych fotkach.... i będzie ładnie szybko.
ale z drugiej strony wiem że te moje przykłady idealne nie są - np. ten z kościoła jest przepalony z tyłu - a to już maski w PS trzeba by...
czekam więc na wyniki prac "skórno kolorystycznych". :-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
up ! Up ! Up !
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 01-06-2010 o 16:30 Powód: Automerged Doublepost
Dla mnie zdjal bym troche zoltego.. ale to moje subiektywne zdanie.. bardziej bym poszedl w takie kolorki...
2x 5D Mark III : 15mm fish, 14 2.8 II,; 24L 1.4 II ; 35 1.4 ; 85 1.2 II ; 100 2.8 Macro IS ; 135L 2.0 70-200 2.8 IS II 2x600EX ST-E3 www.fotoroko.pl