Z tą ścianą to widzę, że duży problem jest
Najlepsze to poprzednie BW, tam ściana nie drażni. Jedynie tak jak inni piszą, sylwetka bez głowy. Reszta ok.
Z tą ścianą to widzę, że duży problem jest
Najlepsze to poprzednie BW, tam ściana nie drażni. Jedynie tak jak inni piszą, sylwetka bez głowy. Reszta ok.
Widzę, że szukamy podobnej obróbkiDla mnie lepsze byłoby trochę bardziej pastelowe i trochę (tylko trochę) mniej kontrastów... ale teraz siedzę na lapie więc mogę "widzieć inaczej"
Ogólnie idziesz w "moją" stronę :P
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
rzeczywiście, ściana szara wyszła.
hehehe
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
pastelowe ? czyli jaśniej, delikatniej.... ?
może desatutacja lekka by pomogła, no i ścianę trzeba poprawić bo wyłazi taka szara plama jak micles mówił.
a widzicie tu filtr high pass ?
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 18-05-2010 o 16:13 Powód: Automerged Doublepost
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
co jest ?
nic nie napiszecie ?
![]()
Ciężko jakoś. Światła zabrakło.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
A mnie nie. Szaro, buro i ponuro jak mawiał poeta.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący