Strona 13 z 40 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 394

Wątek: [michal_sokolowski] Fotografie - ślubne, koncertowe

Coś już napisał Awatar yanovitz

Domyślnie

Ladne

Bywalec Awatar MarcinG
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

chyba najlepsza wersja
    ale swoją drogą to zdjęcie według mnie nie jest warte takiego kombinowania
    dla mnie ten szeroki kąt tutaj i przerysowania to przerost formy nad treścią
    robienie z fryzjerki czegoś człekokształtnego hmm
    pewnie tam ciasno było ale coś węższego i sensownego pewnie dało się zrobić,
    co kto lubi, mi takie uwa w ten sposób się nie podoba trochę nie widzę sensu w tym ujęciu

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Teraz, to duuzo, duzo lepiej. Wiem teraz też, że tam jest pomieszczenie nie oddzielone ścianą Bo myślałem wcześniej, że tam jest np. jakiś gzyms. Ogólnie więcej przestrzeni, więc i bardziej wykorzystany jest potencjał rybiego oka.
    Ale, żeby się tak chciało bawic ze wszystkimi tego typu zdjęciami to juz inna sprawa
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Dla mnie też ta wersja najlepsza. Co do wykorzystania fisha i UWA w takich ciasnych pomieszczeniach - jeśli tylko znamy ograniczenia tych szkieł to wg. mnie można zrobić dobre foty w takich miejscach. Mi te przerysowania w tym konkretnym kadrze (fryzjerka) nie przeszkadzają ale wiem, że nie wszyscy są tacy "zboczeni"
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

... rybie oko lub uwa.

Ha, teraz widzę jeszcze jedną osobę bez głowy
    Tylko się czepiam, bo to nie przeszkadza.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Domyślnie

do magart: powiem Ci że dużo zabawy nie było z tą fotką, dwa wywołania rawa, potem maska w PS - może razem 7 minut......
    dlatego trzeba oferować klientom mniej zdjęć, żeby się nie zaj........

:-)

Handelson: Fish eye ma w sobie jakąś pretensję, na dłuższą metę drażni, można bez niego żyć, niestety nie mam innego UWA, marzy mi się coś 14 mm.

czasem lubię jednak rybą powykręcać.

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Ja z kolei nie mam rybki (jeszcze). Co do 14tki to się zastanawiam właśnie nad sammym... ale jak go wziąłem do ręki u Towersa to jakoś tak nie do końca jestem pewien czy chcę go mieć Stosunek jakości do ceny rewelacyjny ale chyba już nie chcę iść na kompromisy... więc chyba jednak trzeba będzie poczekać z rybą i kupić Canona 14 L. Pytanie czy pierwszą wersję czy drugą... Ech dylematy
    Mam nadzieję, że nie masz mi za złe tego małego OT.
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
    Ja z kolei nie mam rybki (jeszcze). Co do 14tki to się zastanawiam właśnie nad sammym... ale jak go wziąłem do ręki u Towersa to jakoś tak nie do końca jestem pewien czy chcę go mieć Stosunek jakości do ceny rewelacyjny ale chyba już nie chcę iść na kompromisy... więc chyba jednak trzeba będzie poczekać z rybą i kupić Canona 14 L. Pytanie czy pierwszą wersję czy drugą... Ech dylematy
    Mam nadzieję, że nie masz mi za złe tego małego OT.
    też myślę o sammym.... sam nie wiem.
    canon 14 L kosztuje chore pieniądze.

nie mam za złe, no coś Ty.... :-)

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Jest cacy ! najlepsza wersja jaką zrobiłeś
    Co do 14 to jest jeszcze Samyang
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Oho widzę że coś mi nie pokazało wszystkich postów i O Samyangu się już dysputa rozwinęła :P
    Ostatnio edytowane przez xsardas ; 18-05-2010 o 14:54 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Pochwaliliście więc teraz pora trochę naknocić.

taki jakiś odrealniony obrazek.....

Strona 13 z 40 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów