"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
Dobrze, 450D jest gicik i wcale nie ma średniej matrycy względem poprzednich modeli, tudzież konkurencji.
Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4
Właśnie wróciłem ze sklepu z pustymi rękami, już nie mają ich na stanie w całej warszawie, pewnie rzucili po kilka sztuk w niższej cenie, by ludzi przyciągnąć. Trzeba będzie szukać gdzie indziej...
wersja bez IS to inna, słabsza konstrukcja optyczna. Szukaj z IS
To są te same obiektywy. Ja mam 450D i jestem zadowolony, z kita też byłem zadowolony ale z umiarem aż do czasu gdy się zepsuł. Teraz używam EF 50 1,8 niezła zabawa. Musisz raczej od razu mieć coś szerszego, ja jestem właśnie na etapie poszukiwań. Jedno pewne - do kita nie wrócę.
EOS 450D | Canon EF 50 1.8 | Hama Star 05 | Lowepro 2
Może ktoś zna jakieś dobre sklepy w Warszawie, w których byłaby szansa na jakiś rabat jakbym kupował wszystko razem, mam na myśli dodatkowy obiektyw 50mm i torbę.
Zdziwiłbym się gdyby ktoś dał rabat ze względu, że kupujesz wszystko razem. To co chcesz kupić to podstawa z podstawy w tym biznesie.
Ok spoko znalazłem już ten zestaw za 1849 zł z możliwością odbioru osobistego, proszę potwierdźcie mi tylko czy wybrałem właściwy obiektyw 50mm
http://www.fotoit.pl/index.php?site=produkt&id=247