Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Legitymacja prasowa, po co i jak zdobić.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Charzykowy/Chojnice

Domyślnie Legitymacja prasowa, po co i jak zdobić.

Czasem wyrzucają mnie z kwitkiem z imprez przeróżnych wymagając legitymacji prasowej. Na czym owa polega i gdzie ją dorwać?

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Najważniejsza jest akredytacja.
    Prasówka nie wiele daje. A akredytacje załatwia się wcześniej , najczęściej przez internet.
    Teraz kiedy prasówkę może wydać każdy... nawet nic nie znaczący serwis internetowy straciła ona jakiekolwiek znaczenie.

Domyślnie

lecz przy pytaniu o akredytacje proszą o się o legitymacje lub kopie jej.....

tak mam u siebie

Darek
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Było już na ten temat dużo słów napisanych na forum. Kliknij na mój podpis. Idę o zakład, że Vitez zamknie temat bardzo szybko...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Dzygit-Dublin Zobacz posta
    lecz przy pytaniu o akredytacje proszą o się o legitymacje lub kopie jej.....

tak mam u siebie

Darek
    A czym, że Ty się smucisz... W Polandii też tak zazwyczaj jest. I uważam, że bardzo dobrze Wyobrażasz sobie pracę w tłumie "fotoreporterów" z kompaktami i komórkami w ręku, którzy o bezpieczeństwie (w naszej ukochanej dyscyplinie) nie mają zielonego pojęcia... Masz legitymację - od redakcji, a nie wydrukowaną z czapki i jest OK. Pokazujesz przy odbiorze kamizelki i idziesz pracować :-P Pozdro,
    Marcin.
    Ostatnio edytowane przez kuzi4 ; 06-05-2010 o 17:11 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

ja cały czas pracuje bez ...
    czasami przydała by się , np teraz na 9 dni TT 2010 ......
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dzygit-Dublin Zobacz posta
    ja cały czas pracuje bez ...
    czasami przydała by się , np teraz na 9 dni TT 2010 ......

myrally.ie Od nich powinieneś mieć!!! Stary, nie czekaj tylko działaj Z takimi fotami jak Twoje to nawet do McKlein pisać o legitymację nie miał bym kompleksów. Mówię zupełnie poważnie

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Mój syn robi fotki sportowe na przeróżnych imprezach jako frelanser. Wystarczy wcześniej zgłosić organizatorowi. Czasem pytają dla kogo robi zdjęcia wtedy podaje adresy witryn sportowych gdzie wiszą jego zdjęcia i po kłopocie. Przy wejściu na impresę to już po ptakach. Trzeba to załatwiać wcześniej.

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuzi4 Zobacz posta
    A czym, że Ty się smucisz... W Polandii też tak zazwyczaj jest. I uważam, że bardzo dobrze
    W ogólności się zgadzam - teraz akredytowany chce być każdy ktokolwiek ma aparat - przykład - ten wątek. Gdyby zdobycie akredytacji było trywialne, na imprezach zamiast publiczności byliby sami akredytowani "dziennikarze".
    A odpowiadając na pytanie - legitymacja w większości przypadków nie jest do niczego potrzebna - dostałem masę akredytacji nigdy nie będąc posiadaczem jakiejkolwiek legitymacji (znaczy się miałem szkolne i studencką kiedyś ale już są nie ważne).
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuzi4 Zobacz posta

myrally.ie Od nich powinieneś mieć!!! Stary, nie czekaj tylko działaj Z takimi fotami jak Twoje to nawet do McKlein pisać o legitymację nie miał bym kompleksów. Mówię zupełnie poważnie

Bez przesady z fotami takie sobie są widziałem lepsze .....

myrally.ie ... jest moje i kumpla ahahahaha

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów