Jak to gdzie. Do miclesa!![]()
A potem będę pisał elaborat na temat: jak zrobiłem to, czy uzyskałem taki efekt...
To już może zostańmy przy tym, że to montaż, nawet przyznam się z którego katalogu wziąłem modela i gdzie znalazłem halę. A na dowód tego, jaki jestem dobry w PS, to mogę Wam tam wmontować Viteza a nawet jego dziewczynę grzebiącą Pudzianowi w kąpielówkach![]()
Jarek
Cztery ostatnie posty rzeczowe jak cholera. Nie chcę żadnych Pudzianów na skrzynce, bo jeszcze tanio mi skóry nie sprzeda i mi nie starczy na 5d2
Pozostaje mi nic innego jak tylko wrzucić coś nowego :
Photoday 10.0 - Elektronik
(Bydgoszcz)
439.
440.
441.
442.
Bardzo ładne ujęcie na 440.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Tyle że za mała GO (za duża różnica odległości pomiędzy człowiekiem, a miernikiem). Nie wiem czy nie lepiej byłoby jakby ostrość była na to co ma w łapie.
Ostatnio edytowane przez HuleLam ; 11-05-2010 o 12:38 Powód: Automerged Doublepost
Fotograf platoniczny
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
442 celowo, z premedytacją i nadal bez wątpliwości co do zasadności tej ostrości![]()
Wiesz, aż tak zdolny nie jestem. A takiego RAWa z Anią gdzieś tam chyba znajdę
I tu wyjaśnienie: Ania to bardzo zdolna wizażystka, która nie poległa nawet, gdy Mariuszowi trzeba było sznurówkę wpleść w spodenki. A że wyglądało to dość specyficznie, to i nie sposób sobie nie poużywać (zaraz tu pewnie obejrzę zdjęcia, jak na kolanach pucuję felgi w mariuszowym AMG 63)![]()
Jarek