Pokaż wyniki od 1 do 10 z 197

Wątek: 5D Mark II VS 1Ds Mark II

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    A argument o psie na przykrótkiej smyczy znasz? A miałeś kiedyś dzieci na planie? To ja już wolę dźwigać baterię.
    A emota na końcu to chyba nie mówi, że to zdanie trzeba brać ultra-poważnie? ;-) Z sieciowego korzystałem ze 2 razy w życiu. Jak robiłem coś u siebie w domu i akurat ładowałem baterie To raczej była taka odpowiedź na tą wage. Wątły nie jestem i dla mnie waga nie gra, aż takiej roli. Nie raz spędziłem z dwoma apratami po 8 godzin i..ręka bolała ;-)

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    To chyba nie do mnie. Ja niczego takiego nie pisałem.
    Nie, to do igi.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Wątły nie jestem i dla mnie waga nie gra, aż takiej roli. Nie raz spędziłem z dwoma apratami po 8 godzin i..ręka bolała ;-)
    Mam czasem wrażenie, że wątłym chyba jest łatwiej. Nie muszą prócz aparatu trzymać w górze tych paru kilogramów więcej, które się składają na obwód przedramienia. Wystarczy spojrzeć na Mańka przy ostatniej walce. Więcej wysiłku włożył w trzymanie łap przy nosie niż w rzucanie skosem.
    Inna rzecz, że jak kiedyś robiliśmy z nim sesję i miał tylko przytrzymać wyciągniętą rękę przed sobą, to co chwila robiliśmy przerwy...
    Inna rzecz, że miał co trzymać: fotka

Mój rekord na planie to 15h, robiliśmy dwa miesięczne katalogi dla BATA na raz. Prócz trzymania aparatu nosiliśmy jeszcze całe panele wystawiennicze ze sklepów z glazurami, żeby ekspozycję jakoś zbudować. 3 dni później miałem jeszcze zakwasy.
    Jarek

Uprawnienia umieszczania postów