kurde i ludzie kupują szok po prostu
to już lepiej na PCK niech wpłacą
kurde i ludzie kupują szok po prostu
to już lepiej na PCK niech wpłacą
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Idę o zakład, że nie zostanie sprzedany!!!!
Nie rozumiem zupełnie tego gościa.
Nie można działać na jednym koncie, uczciwie, bez krętactw durnych historyjek?...
Kupuje, sprzedaje, co w tym złego tylko dlaczego w ten sposób????
Czyżby był chorobliwym kłamcą?????
Nie mam słów.
Ładne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
Artysto, twórz, nie gadaj!
Johann Wolfgang Goethe
Ciągle zastanawia mnie brak zdrowego rozsądku wśród kupujących za ponad 1000zł od osoby z kilkoma pozytywami. I to jeszcze po dziwnie okazyjnej cenie.
Osobiście już odszedłem od kupowania używek bo praktycznie przy każdej wychodziły jakieś kwiatki. Lepiej dopłacić te kilka-kilkanaście % wartości przedmiotu więcej i mieć święty spokój no i nówkę bez przygód.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jest kilku znanych i cenionych sprzedawców sprzętu foto.
Ostatnio edytowane przez smegool ; 29-04-2010 o 18:54 Powód: Automerged Doublepost
Pewnie ktoś uzna, że czepiam się. Jedenastu licytujących, oferta odwołana, gdyż pies narobił na aparat lub coś podobnego, a wg Allegro:
http://www.allegro.pl/item1019443086...rk_iii_5d.html
Po dokładnym sprawdzeniu przebiegu okazało się że: "PRZEBIEG 70 tys jest podany orientacyjnie po liczbie zdjęć na komputerach..., nie byłem w serwisie i nie znam prawdziwego..." i dalej: "Ale podejrzewam, że może być bliższy 100-110 tys zdjęć...". Najwidoczniej dla sprzedawcy robienie idiotów z licytujących nie jest niczym nadzwyczajnym. Dziwne jest tylko to że po mimo tak wielu odwołanych aukcji jego "główne" konto dalej jest aktywne.
EOS + Speedlite
Canon 7D mk II + TAMRON 17-50 2.8 VC + C24-105 4 L IS + C70-200 2.8LIS + SIGMA 100-300/4 DG + SIGMA 50/1.4 EX DG + 50/1.8II + SIGMA x1.4 APO + Manfrotto 055XPROB + Manfrotto 804RC2
SZUKAJKA Canon-Board
http://www.allegro.pl/item1024687654...500d_body.html
Znów coś interesującego
Ktoś rozumie ten opis??
"SPRZET JEST JUZ W DRODZE DO POLSKI [...]
SPRZET BEDZIE W POLSCE GOTOWY DO WYSLANIA DO KUPUJACEGO W CIAGU 10-DNI OD DATY ZAKSIEGOWANIA WPLATY NA KONCIE"
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ok, zrozumiałem dopiero jak napisałem post![]()
Ostatnio edytowane przez crasy ; 02-05-2010 o 16:27 Powód: Automerged Doublepost