sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
Fotograf ślubny
Jeśli ktoś ma pasa fotojada, który niszczy sprzęt z co drugiej jego aukcji, można uprzejmie donieść do administracji Allegro. A rzeczona administracja może cwaniaczkowi zablokować konto, nie specjalnie się z tego tłumacząc.
A co do przyczyn odwołania ofert to kiedyś, na minutę przed końcem, zostałem potraktowany tekstem "Brak uczciwych ofert".
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
http://canon-board.info/showthread.p...657#post769657
Ciekawe jest to ze conrado5 mial niemalze identyczne ogloszenie dzis rano ...
Witam chcę sprzedać pilnie NOWY aparat Canon 5d mark II wraz z pudełkiem nierozpakowanymi akcesoriami itd. POLSKĄ INSTRUKCJĄ, POLSKIM MENU.
Sprzęt kupiony kilka dni temu za granicą,
NIE UŻYWANY, sam mam 5d mark II oraz 1d mark III ten miał być dla kogoś z rodziny ale zwyczajnie sobie nie poradzi z tym aparatem...
Jutro tj w piątek jadę z Kielc przez Kraków do Zakopanego...i dla kogoś zdecydowane mogę sprzęt wziąć ze sobą...
W razie pytań proszę o kontakt:
886 799 477
koniumaciek@vp.pl
ew gg 9672497
W piątek wybieram się z Kielc do Zakopanego przez Kraków itd...więc jak ktoś będzie zainteresowany mogę wziać sprzęt...
Zdjęcia podam na maila...
Czy posiadanie kilku kont na CB jest zgodne z regulaminem?
Patrząc na nr. gg 9672497 i aukcję w której pojawia się ten sam numer na allegro
http://209.85.135.132/search?q=cache...&ct=clnk&gl=pl
Wychodzi , że misiek1 i conrado to ta sama osoba.
Chłopak sprzedaje chyba gorący towar , że tak bardzo zależy jemu na szybkiej sprzedaży...
Ostatnio edytowane przez Husky ; 11-02-2010 o 12:58
Aukcja odwołana bo:
Następny powód, zebym wreszczcie kupił pełną klatęPodczas testów z jednym z kupujących....okazało się że obiektyw źle ustawia ostrość z aparatami cropowymi.,..z pełną klatką jest ok...ale z cropem ma Front Focus...w takim przypadku jestem zmuszony wysłać go do serwisu i chwilowo zawiesić licytację...."![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Nr tel zgadza się z dwoma innymi aukcjami które podawałem wcześniej