Strona 106 z 345 PierwszyPierwszy ... 65696104105106107108116156206 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 051 do 1 060 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Panowie - może coś o zdjęciach?
    Ja komentuję, kiedy coś mnie porusza. Staram się nie pisać negatywnych komentarzy, chyba że mnie cos BARDZO poruszy. Ale skoro nalegasz...
    Tutaj nie porusza mnie nic. Brak emocji, brak głębszego zaangażowania zarówno modelki, jak i fotografa. Technicznie nie mam zarzutów, chociaż mi się nie podoba ta kolorystyka, ale ja daltonista jestem.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Zablokowany

Domyślnie

Przepały? Gdzie? Jedyne znaczne to niebo na 370.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tam to jest co najwyżej przepał w czerwonym kanale, pół na pół (nie ma wielkiego płata), obrabiałem na styk, więc ograniczenie tego kanału do wartości 255 niewiele zmienia (jakby nie było tego ograniczenia, to całe zdjęcie zmieściłoby się pewnie w 260-265).

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

W sumie bez tej panny zdjęcie byłoby o niebo lepsze.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Możecie miclesa nie lubić i mogą wam się te zdjęcia nie podobać, ale niektórzy już tu trochę przesadzają ze złośliwymi komentarzami...

Zablokowany

Domyślnie

Tam to jest co najwyżej przepał w czerwonym kanale, pół na pół (nie ma wielkiego płata), obrabiałem na styk, więc ograniczenie tego kanału do wartości 255 niewiele zmienia (jakby nie było tego ograniczenia, to całe zdjęcie zmieściłoby się pewnie w 260-265).
    no to nie dziw się że nie chcą ludzie komentować zdjęć-skoro odp zawsze będzie taka sama-"bo tak ma być"
    oczywiście cień od nosa teź nie przeszkadza i niedoświetlona lewa ręka ?

Bywalec Awatar MarcinG
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

z 373, 374, 375 to tylko 375 bo bardzo ładnie świecone.
    Pank dobrze pisze że nie masz pomysłu co zrobić z modelką, poza z 373 komiczna.
    374 jest słabe- od nudnego kadru, kiepskiego światła (ramie, dekolt, dla mnie to też sa przepalenia), tej dziwnie wyciągniętej ręki jakby coś trzymała a nie trzyma, po grymas na twarzy, wystający biały stanik...

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    Możecie miclesa nie lubić i mogą wam się te zdjęcia nie podobać, ale niektórzy już tu trochę przesadzają ze złośliwymi komentarzami...
    prawda, niektórzy w stażu złośliwości w tym wątku sięgają granic
    a moderatorzy na to nie reagują, smutne

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

376.

377.

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

377. me like!
    reszta, hmmm ...
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

To ja się przyczepię do koncepcji oświetlenia. Jakoś tak tradycjonalistą jestem w wielu względach. Nie rozumiem, co fajnego jest w rozwalaniu, bo już nie modyfikowaniu naturalności światła? Sesja plenerowa, w pełnym słońcu, a kierunkowość oświetlenia jak ze studia, to po co było wychodzić w plener? Naturalniej by to wyglądało na tle fototapety. Moim zdaniem za dużo blendy, czy też lampy błyskowej. Zamiast rozjaśnienia cieni, zrobiło się światło dominujące i mnie osobiście to zniechęca do oglądania. Nie lubię braku logiki...
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Strona 106 z 345 PierwszyPierwszy ... 65696104105106107108116156206 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów