Strona 56 z 345 PierwszyPierwszy ... 646545556575866106156 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 551 do 560 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Micles...proszę Cię, ten syneczek z psikawką to co ma być ? Jeszcze jakbyś dorucił jakąś sergiuszową historyjkę to może jakiś przebłysk refleksji miałby szansę zakiełkować nawet w mojej mózgownicy...
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Troyan mogłeś się odnieść do któregoś z iluś tam wątków na Forum a odniosłeś się do mojego. Oczywiście nie mam nic naprzeciw ale jest mi miło, że odwiedzasz mój wątek. Może kiedyś nasze drogi się skrzyżują? Droga miclesa jest nie dość, że kręta to w dodatku wiedzie ślepą uliczką pod stromą górę.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Coś już napisał Awatar djaras
    Miasto
    Rumia/Gdynia

Domyślnie

Mimo tego że sie mogę nie znać itd... ale pozwole sobie na krótki komentarz tego wątku i głownego bohatera. Jak dla mnie 80% fotek z tej galerii jest po prostu "bez sensu".... być może doskonałe technicznie ale nic poza tym... Dobiły mnie fotki przez okno 137...gdybym to ja będąc w takiej sytuacji zobaczyl kogoś za oknem z aparatem to...bym sie niezle wq.... Foto na streecie w większosci bez sensu, pani w mięsnym przez szybe żenujące, żebrak pod kosciołem... brak słów.... Myslę Micles, że powinienes jednak zostać w studio lub czasem wybrać się na jakiś koncert z aparatem, bo to wychodzi Ci najlepiej.
    I jedna rada na koniec... więcej pokory i samokrytyki. Technika to nie wszystko...
    450D.

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Troyan mogłeś się odnieść do któregoś z iluś tam wątków na Forum a odniosłeś się do mojego. Oczywiście nie mam nic naprzeciw ale jest mi miło, że odwiedzasz mój wątek. Może kiedyś nasze drogi się skrzyżują? Droga miclesa jest nie dość, że kręta to w dodatku wiedzie ślepą uliczką pod stromą górę.
    No nie wiem, dzisiaj popiłem piwa w typowo śląskich oparach historii i kucowskiej dupowatości i może to był wczorajszo dzisiejszy zew ku ludycznej mądrości ? Enyłej Habakuk też fajne pieśni zapodaje
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Micles, walcz! Dobrze, że przyjmujesz rzucane w twarz rękawiczki. Nie poddawaj się, bo według mnie niektóre Twoje uliczne zdjęcia są dobre. Moja rada, nie staraj się dorabiać ideologii do zdjęć, to zdjęcia mają ją tworzyć.
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    Z pewnością trochę tego przywiezie z Karkonoszy.
    No to wróciłem. Cały i zdrowy. Sprzęt oczywiście Bo ja lekko chorawy, ale i tak zdrowszy niż przed wyjazdem. Przywiozłem 1350 fot z pięciu dni focenia, także materiału do selekcji, obrabiania i wrzucania będzie na jakiś miesiąc, może dwa. Jak na razie to co do dwóch fot jestem dość przekonany, że są dobre.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Przywiozłem 1350 fot z pięciu dni focenia, także materiału do selekcji, obrabiania i wrzucania będzie na jakiś miesiąc, może dwa. Jak na razie to co do dwóch fot jestem dość przekonany, że są dobre.
    Panie, seriami jechałeś w górach?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No! Po 5-10 panoram z tego samego miejsca, o różnych czasach, ogniskowych, przysłonach... Pojechałem po zdjęcia, CFek tyle mam, to co się będę ograniczał. Lepiej zrobić 3 razy to samo i w domu wybrać dobre, niż później pluć sobie w kaszę, że poruszone czy cuś.

Jutro wieczorem będę w Poznaniu, to zgram ten shit, coś wybiorę i wrzucę zajawkę wraz z pierwszą częścią relacji z wyprawy

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    zgram ten shit
    no to już się cuda zapowiadają :]
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Strona 56 z 345 PierwszyPierwszy ... 646545556575866106156 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów