Pokaż wyniki od 1 do 10 z 330

Wątek: Praca jako fotoreporter

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Doktor_Zło Zobacz posta
    ostre słowa...sam robię czasami za darmo...Twój poziom który widzę w galerii jest adekwatny do frustracji jaką tu okazujesz
    ja tez robie czasami za darmo, ale tylko wtedy kiedy rzeczywiscie robie to z przyjemnoscia i wiaza sie z tym inne korzysci nie finansowe. Chocby sesja z modelka TFP, jeżeli owa modelka warta jest oczywiście tego. Jednak sa to sporadyczne przypadki, nie reguła.
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    ja tez robie czasami za darmo, ale tylko wtedy kiedy rzeczywiscie robie to z przyjemnoscia i wiaza sie z tym inne korzysci nie finansowe. Chocby sesja z modelka TFP, jeżeli owa modelka warta jest oczywiście tego. Jednak sa to sporadyczne przypadki, nie reguła.
    no dobrze ale nie porównuj swoich zdjęć-które są naprawde dobre jakościowo-do fotek krzykaczy...które są mierne

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Doktor_Zło Zobacz posta
    no dobrze ale nie porównuj swoich zdjęć-które są naprawde dobre jakościowo-do fotek krzykaczy...które są mierne
    Znam i marnych foto i naprawde dobrych, ktorzy robia za darmo lub pol darmo, wiem tez ze chociazby kluby sportowe w ciemno wola brac za darmo zdjecia nawet beznadziejne niz placic cokolwiek. Spotkalem sie z sytulacja ze klub robil plakat druzynowy dokladany do programu żuzlowego ze zdjecia 800px - bo mieli je za free.

Z sesjami Fashion itp raczej nie wiaze przyszlosci, raczej tylko sesje do portfolio. Gdzieś dalej ciezko sie przebic. Chociaz z drugiej strony sporo kasy inwestuje w sprzet do robienia sesji w plenerze. W plenach mam dwie lampy studyjne + akku, ktore chce wyzwalac z krotkimi czasami.
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów