Pokaż wyniki od 1 do 10 z 330

Wątek: Praca jako fotoreporter

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jahjah1986 Zobacz posta
    dlatego robienie fotek na imprezach to nie praca tylko dorabianie.....fajnie żeby wszyscy krzykacze byli tacy kozaccy i zachowywali sie jak mężczyźni i nie płakali co i raz jak to im źle
    PZDRO !
    dorabiac mozna jak najbardziej ale 25zł za 70 zdjęć (a pewnie robione jest na imprezie 300 albo i wiecej) nie jest dorabianiem ale doplacaniem
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Początki nałogu
    Miasto
    Ścinawa, Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    dorabiac mozna jak najbardziej ale 25zł za 70 zdjęć (a pewnie robione jest na imprezie 300 albo i wiecej) nie jest dorabianiem ale doplacaniem
    zalezy jak sie do tego podejdzie, jak ktos traktuje to jako hobby i mialby robic zdjecia za nic dla siebie, a moze dostac za to 25zl na np. paliwo/migawke to co wybierze?

lepszy rydz niz nic

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrus Zobacz posta
    zalezy jak sie do tego podejdzie, jak ktos traktuje to jako hobby i mialby robic zdjecia za nic dla siebie, a moze dostac za to 25zl na np. paliwo/migawke to co wybierze?

lepszy rydz niz nic
    nie wiem czy focenie w klubach moze byc czescia hobby, mozna znelesc zdecydowanie ciekawsze, podobne miejsca do fotografowania i bezpieczniejsze,

np treningi taneczne, konkursy taneczne i inne pokazy
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    jakies 2 lata temu też sie mnie to troche drazniło
    ze ludzie tak postępują

ale zmieniłem zdanie !
    i wiecie co zrobiłem
    stwierdziłem że jak ludzie są tak naiwni i daja sie wykorzystywac to trzeba po prostu na tym korzystac !!
    i tak zacząłem robić
    po co wybijać z głowy innym ich naiwnosć ? nie lepiej dołączyc do grupy która na tym zarabia ??

polecam wam ten sposób
    jak sie nie da pod prąd płynać a nawet stac w miejscu ba za wartki to trzeba z prądem płynąc, cały myk tylko w tym żeby na powierzchni pływać a nie w mule jak ci co za 50 zł robią
    oni sie nigdy stamtąd nie wydostaną
    ale czy to nam ma na tym zależeć ??
    dla mnie to oni sobie mogą tam siedziec ile chca

nauczcie sie korzystac z tej sytuacji a od razu uśmiech na wasze gęby wróci :-D

mówie wam

Uprawnienia umieszczania postów