Pokaż wyniki od 1 do 10 z 103

Wątek: Gdzie robicie odbitki?

Mieszany widok

Domyślnie

No tak. Jak ktoś w czymś nie siedzi to wszystko pochwali.

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krycha Zobacz posta
    ...albo uprawia tanie krytykanctwo - akurat LabHD i labpolska.pl mają nowe maszyny Noritsu, stosują papiery Kodak Endura, odpowiedni reżim technologiczny i profile ICC. Z czystym sumieniem można ich polecić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krycha Zobacz posta
    A ta wypowiedź to do mnie była skierowana?

olga123
    Guest

Domyślnie

ja w znaczeniu reżim widzę codzienne setupy papieru, wymianę chemii i częste pomiary wszystkiego co się da. Reakcja na niedociągnięcia-natychmiastowa. Zaznaczam, że w profilabie jest jeden informatyk i jeden "maszynista" na wszystkie laby, łącznie z Dziką. A punktów?11?12? Chemia? zapewniam, że nikt niepotrzebnie jej w starych maszynach nie zmienia. Nowe- MASZYNA SAMA TEGO WYMAGA- INACZEJ NIE POZWOLI WYDRUKOWAĆ DALSZYCH ZDJĘĆ!. Chemia może być też przeterminowana tak jak i papier. W czasie gdy był KRYZYS na rynku KODAK wypuszczał wszystkie zleżałe papiery i chemię. Dopiero pod koniec wiosny tamtego roku można było zobaczyć na papierze nowszą datę. W labach MASOWYCH zapewniam, że są zatrudniane osoby, które o tym nie mają zielonego pojęcia. Starzy wyjadacze mogą wam coś na temat fotografii powiedzieć, ludzie,którzy szukają nowinek technicznych, sami się tym interesują owszem też, ale nie wymagajcie od SPRZEDAWCY który jest zatrudniony po liceum, żeby się na tym znał LITOŚCi !!!!!! Sami kiedyś szukaliście pracy

Dopiero zaczyna Awatar Erg

Domyślnie

To i ja się dopisze, jako że akurat przedwczoraj odebrałem z rąk listonosza karton z odbitkami z fotobajka.com
    Białe jest białe, czarne jest czarne, kolory ładne i wyraźne. Zdjęcia wysłałem fotobajkowym programem w poniedziałek wczesnym rankiem, we wtorek rano miałem w domu paczkę z odbitkami (bezpiecznie zapakowanymi). No i co ważne - cena dla forumowiczów jest bardzo przyjazna, link do cennika dla forum można znaleźć w stopce moda Tomasz1972. Polecam bardzo

Początki nałogu Awatar moregun

Domyślnie

a ja robie odbitki w FOTOMIX - Adam Tyszko - chłopak przykłada sie do roboty. współpracuje z róznymi fociarzami z polski i teraz zmienił leko profil z pstrykania ludzion zdjec do dowodów na robienie pakietów odbitek.
    ceny na stronie sa tylko umowne - w kontakcie mozne sie dogadać .

Strona troche w nieładzie ale da sie skontaktowac

Uprawnienia umieszczania postów