I znowu zaczęło się o sprzęcie :-)
A ja wolę o zdjęciach które są bardzo dobre.
Jedyne co mi się rzuciło w oczy to dziewczyna w zielonym na zdjęciu nr.9. Ma minę jakby stała tam za karę.
I znowu zaczęło się o sprzęcie :-)
A ja wolę o zdjęciach które są bardzo dobre.
Jedyne co mi się rzuciło w oczy to dziewczyna w zielonym na zdjęciu nr.9. Ma minę jakby stała tam za karę.
widze iż mloda utalentowana pani fotograf sie wybija nad lublinem ;d bardzo ladnie. heeej wpadne obejrzec nastepne strzaly.
50D + grip + 17-40 L + speed light 580II ex ....
ps. wsumie to sprzęt skradziony ;( zbieram od nowa !
ostatnie fajne, niby proste, a ma klimat...
co do puszki - ja mam 350tkę, jeste jej 3cim wlaścicielem, a nadal żyje... ba, nawet jej się polepszyło bo już mi errora099 nie pokazuje ^^
50 1.4 mam, całlkiem fajne szkło, ale np. moja już była u naprawy...
To ja już nie wiem czy 50/1.4 czy 50/1.8 ;O
A tym czasem coś z dzisiejszej sesji![]()
modelki: blond - Ewelina B. ; ciemniejsza blond - Karolina S. (moja siostra)
stylizacja: we trzy
make-up: ja
fajną miejscówe znalazłam ;]
24.
25.
26.
27.
28.
Wszystkie z heliosem 77m.
Były dosyć trudne warunki do ostrzenia.
cczym dopalalas te zdjecia w tunelu czy tam rurze , hmm ;d blenda , czy jakiś flasz bo mialas b. mocne swiatlo w obiektyw .. ale powiem szczerze , ze podolałaś. ;d
24 i 28 . rozumiem ze zamysl byl czymś w rodzaju pozuconych laleczek. ja to tak odbieram
50D + grip + 17-40 L + speed light 580II ex ....
ps. wsumie to sprzęt skradziony ;( zbieram od nowa !
To było w takim tunelu jakby pod mostem jeszcze nie do końca zbudowanym. Zdjęć nie dopalałam wgl. Robiłam tylko 300D i heliosem, nie włączałam lampy. Blendę mam sobie zamiar kupić w niedalekiej przyszłości. A co do laleczek, to taki był mój zamysł, ale dziewczynom niekoniecznie podobał się ten pomysł i wyszedł taki mix - trochę słit feszyn i trochę lalek![]()
faktycznie 25 najlepsze. Ładne światło i kolorkiMiejscówka faktycznie fajna. Wracając do obiektywu...jak Cie stać na 50 f/1.4 to śmiało kupuj
Ja swoja 50 f/1.8 kupowałem z myślą późniejszego sprzedania z zystkiem no ale przy sprawdzaniu czy działa tak mi się spodobała ze jest ze mną do tej pory zresztą jak i 85. Poza tym ja jestem amator i mi 1.8 w zupełności wystarcza
Pozdro
5dm2
Zobaczy się jeszcze![]()
Moja siostra mówi, że 25 jest plastikowe, ale ja lubię plastik ;]