Strona 86 z 345 PierwszyPierwszy ... 3676848586878896136186 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 851 do 860 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Uzależniony
    Miasto
    Bieruń

Domyślnie

Cóż, nie chodzi o treść a o formę, jeśli o chamstwie mowa, bo jak mawiała pewna znana osoba "Dyplomata to człowiek, który potrafi powiedzieć sp***aj w taki sposób, że cieszysz się z nadchodzącej podróży". Starajmy się być dyplomatami po prostu. Dla mnie 318 i 319 mają coś w sobie. Gdyby nie te strasznie rzucające się w oczy przepały na 319 to można by powiedzieć, że niezłe zdjęcie. (może by otworzyć w paincie i zamalować )
    Canon 5d mk3 | 6D | C15 fiśaj | C16-35L II | C35L | C50 1.4 | S85 1.4 | C70-200L 2.8 IS | 3xYN600EX-RT | YN-E3-RT | na M42 - Zenitar 50 1,7 | Jupiter 9 | CZ Jena 135 f3.5

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mi też się podoba, nie narzekam. Wścibskie osoby to jednostki, które idzie przefiltrować patrząc na nicka autora postu po prostu.

Dobra, to jeszcze trochę akcji dam i już z tym tematem dam spokój.

Próba generalna, cz 2.

320.

321.

322.

323.

324.

325.

326.

327.

328.

329.

330.

331.

332. Jeden nikoniarz spadł z rusztowania. Przytomny, szyja w gorsecie usztywniającym, ruszał wszystkim, chyba nic się nie stało, ale strachu wszystkim narobił... Ponoć jedno ze szkieł nie przetrwało (najprawdopodobniej 24-70).

Dopiero zaczyna Awatar Kito
    Miasto
    Chodzież

Domyślnie

z pozowaniem chodziło mi właśnie czy się ustawiały do zdjęcia czy rzeczywiście dobrze odgrywały rolę . Bo naprawdę miny i prawie załzawione oczy dziecka - super.
    322 - żelki ?
    ostatnia z serii to dowcip na dziś czy rzeczywiście gość fruwał ? Jeżeli spadł, to ja chcę zobaczyć jego ostatnie zdjęcie przed zaliczeniem asfaltu !!!!
    FB - http://www.facebook.com/krzysztof.kito.wierzbicki
    C40D, C5DMKII, 6 szkiełek (w porywach do 10) i kilka lampek
    Ślubne i inne na www.fotoduet.eu

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dreamstorm Zobacz posta
    Gdyby nie te strasznie rzucające się w oczy przepały na 319 to można by powiedzieć, że niezłe zdjęcie. (może by otworzyć w paincie i zamalować )
    to może w ogóle Michał ma malować w paincie i nie robić zdjęć...i to jest myśl

żartowaaaałem

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kito Zobacz posta
    ostatnia z serii to dowcip na dziś czy rzeczywiście gość fruwał ? Jeżeli spadł, to ja chcę zobaczyć jego ostatnie zdjęcie przed zaliczeniem asfaltu !!!!
    Spadł really really. Może ktoś go zna :

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez airhead Zobacz posta
    po mojemu to Michał ma prze****** już na starcie, bo większość forum robi super-ekstra-glamour-feszyn-akty i albo kotlety, a nie reporterkę
    Ja akurat jedyne co lubie w fotografii to reportaż (wliczając w to street i koncerty). I obiektywnie mówiąc micles jest w tym strasznie tragiczny. Za to inne fotografie często się ratują. Reportaż to na CB naprawde mało. Poza zabolem to ciężko mi teraz kogoś przypomnieć sobie. Czacha dawał czadu za czasów analoga jeszcze

No, ale oczywiście oglądam i galerie innych, bo człowiek zawsze lepiej się rozwija. Na przykład galeria panka jest świetna, z tymi teksturami. Bo o ile dla mnie to związku z fotografią nie ma, to przynajmniej mam możliwość pooglądania ładnych obrazków i inspiracji, które mogę wykorzystać w całkiem innym obliczu.

Cytat Zamieszczone przez pank
    Jak prześledzisz ten wątek to zauważysz że micles bywa chwalony jak pokaże coś wartego pochwały, jak pokaże gnioty po prostu większa ilość ludzi uważa za stosowne coś o tym napisać. Na to sam sobie zapracował. Więc wstrzymaj się z "polaczkami", chamstwo jak widać obecne jest wszędzie bez względu na szerokość geograficzną.
    Akurat ten wątek czytam od samego początku. Sam chyba coś chwaliłem. Swoje w błoto wrzucałem. Ale jak czytam wypowiedzi allgsm.pl czy Husky w tym temacie, to mam wrażenie, że nawet zanim zdjęcia się wczytają to już je komentują. A to już jest słabe i moim zdaniem jest to niestety domena "polaczka". I się pank tak nie bulwersuj. Sobie zapracowaliśmy na takie określenie, które jak widać wciąż niestety jest obecne. To, że nie dotyczy ono tylko Polaków nic nie zmienii. Tak jak każdego pracowitego i punktualnego nazwie się drugim Bismarckiem. To tylko określenia.

Bywalec Awatar RAdoCanon
    Miasto
    Rzeszow

Domyślnie

321. Nowoczesny ten żołnierz...komóreczka w kieszeni w razie W. Całkiem możliwe, że to właśnie on jako pierwszy zauważył spadającego nikoniarza, rzucił miecz i migiem sięgnął po telefon... szkoda, że tego nie uchwyciłeś
    5dm2

Domyślnie

Marek Lapis z Forum

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RAdoCanon Zobacz posta
    321. Nowoczesny ten żołnierz...komóreczka w kieszeni w razie W. Całkiem możliwe, że to właśnie on jako pierwszy zauważył spadającego nikoniarza, rzucił miecz i migiem sięgnął po telefon... szkoda, że tego nie uchwyciłeś
    No bo to była próba generalna noo. Z samego Misterium zdjęcia nie są już aż tak atrakcyjne, bo mieliśmy dość bardzo ograniczone pole do poruszania się i praktycznie wszystkie zdjęcia mam en face z 70-200. Dla zainteresowanych LINK

Dopiero zaczyna Awatar Kito
    Miasto
    Chodzież

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jedi Zobacz posta
    Marek Lapis z Forum
    No to trzeba życzyć Panu Markowi od Nikona powrotu do zdrowia, oraz żeby pochwalił się tym "ostatnim" zdjęciem.
    Kurcze, ja jakbym spadał to bym cyknął jeszcze seryjkę ;-)
    FB - http://www.facebook.com/krzysztof.kito.wierzbicki
    C40D, C5DMKII, 6 szkiełek (w porywach do 10) i kilka lampek
    Ślubne i inne na www.fotoduet.eu

Strona 86 z 345 PierwszyPierwszy ... 3676848586878896136186 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów