Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Wątek: Warsztaty fotografi ślubnej W-wa 7-9maja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Czy Mr_Black odpowie mi na pytanie, w jakim języku będa prowadzone warsztaty?
    Wybacz, sądziłem że to kolejna ironia ... Rafał Węgiel jest Polakiem, zatem języka nie zapomniał, sprawdziłem podczas rozmowy tel, mówi po Polsku, więc wykłady także.

A jeszcze jedno, komu przeszkadza British Institute of Professional Photography? Facet należy do nich, tak jak tutaj niektórzy do Związków Fotograficznych (Przyrody, Artystów itp) czy do Stowarzyszenia Fotoreporterów Ślubnych. Jakoś osoba, która do PSFŚ należy nie wstydzi się tego i na stronie umieszcza odpowiedni banner.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred1 Zobacz posta
    Od razu powiem ze nie wiem bo nie uczestniczyłem w tych warsztatach ale wolałbym iść na warsztaty do Blacka a nie do Pana Trzcionki bo tam dają tylko kredki a ja nie mam pojęcia co się z nimi robi.
    Jak nie wiesz bo nie uczestniczyłeś to skąd wiesz?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mr_Black Zobacz posta
    Wybacz, sądziłem że to kolejna ironia ... Rafał Węgiel jest Polakiem, zatem języka nie zapomniał, sprawdziłem podczas rozmowy tel, mówi po Polsku, więc wykłady także.
    Nie, to nie miala byc ironia Ani to pytanie, ani wtrącenie w kwestii podatkowej.
    Mysle, że i dla Was to cenna informacja, żeby przyjrzec się sprawie legalności takiej formy rozliczenia.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Bywalec Awatar molmagic
    Miasto
    Świdnik

Domyślnie

Moim zdaniem sianie fermentu przez osoby, które tam się w ogóle nie wybierają jest naprawdę nie na miejscu. Każdy widzi jakie gość robi foto, należy do WPJA i tyle. Ciekaw jestem czy byście mieli tyle do powiedzenia gdyby to nie odbywało się przez pośrednika.... Przed napisaniem kolejnego posta, radzę się zastanowić ile trudu i pieniędzy kosztuje zorganizowanie takiego przedsięwzięcia... i czy Wy jesteście gotowi coś takiego zorganizować...

Początki nałogu

Domyślnie

Jezu, Black chciał na warsztaty, znalazł sobie tego kolegę z Kanady i pomaga mu naglośnić warsztaty. Robi to kiepsko napisanym ogłoszeniem i bez konkretów, w ten sposób bardziej szkodząc niż promując, twórczość prowadzącego na kolana nie powala ale może ktoś się czegoś nauczy.

Dajcie na luz.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez molmagic Zobacz posta
    Moim zdaniem sianie fermentu przez osoby, które tam się w ogóle nie wybierają jest naprawdę nie na miejscu. Każdy widzi jakie gość robi foto, należy do WPJA i tyle. Ciekaw jestem czy byście mieli tyle do powiedzenia gdyby to nie odbywało się przez pośrednika.... Przed napisaniem kolejnego posta, radzę się zastanowić ile trudu i pieniędzy kosztuje zorganizowanie takiego przedsięwzięcia... i czy Wy jesteście gotowi coś takiego zorganizować...
    Fotojacek też należy do WPJA. Ogłaszanie się w formie posta a nie np. wykupionego banera wiąże się z możliwością dyskusji na temat ogłoszenia, z resztą autor posta sam do niej zachęcał. Tak, miał bym tyle samo do powiedzenia gdyby twórcą posta był prowadzący warsztaty. Warsztaty same w sobie nie są formą filantropii i wspierania młodych zdolnych tylko komercyjnym przedsięwzięciem nastawionym na zysk więc nie specjalnie mnie interesuje ile trudu i pieniędzy kosztuje jego zorganizowanie, tak samo jak nie interesuje mnie ile prowadzący na tym zarobi. Nie, nie jestem gotowy czegoś takiego zorganizować, nie mam na to ochoty.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Jak nie wiesz bo nie uczestniczyłeś to skąd wiesz?
    Przeczytałem na jednym z forum repo
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Miasto
    wawa

Domyślnie

To jakieś bzdury przeczytałeś.

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    To jakieś bzdury przeczytałeś.
    Nie może - być pisał to jeden z uczestników
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Miasto
    wawa

Domyślnie

Też byłem uczestnikiem.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów