Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Wątek: Warsztaty fotografi ślubnej W-wa 7-9maja

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Mysle ze ta wybitnoscia to pank nieco przesadzil, ale zaczekajmy az wymieni wybitnych ... potem zacznie sie wojna

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Kalina, Adam Trzcionka, Błyskotliwi, White Smoke Studio, 5/4 wszyscy oni prowadzą warsztaty i spod ich ręki takich kwiatków jak wyżej nie widziałem.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

nazywanie Kaliny wybitna to spore naduzycie rozumiem ze zdjecia sie podobaja, ale do wybitnosci duzo brakuje - chyba ze o wybitnosci decyduje brak takich zdjec jak zamiescilem dla przykladu

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Niewiele widziałeś...
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    nazywanie Kaliny wybitna to spore naduzycie rozumiem ze zdjecia sie podobaja, ale do wybitnosci duzo brakuje - chyba ze o wybitnosci decyduje brak takich zdjec jak zamiescilem dla przykladu
    To jest Twoje subiektywne zdanie, moje, również subiektywne jest takie jak napisałem. Z resztą, wybitny, nie wybitny IMHO nieporównywalnie lepszy. Inna sprawa, czego człowiek działający na zupełnie innym rynku, rządzącym się innymi realiami może nauczyć fotografów pracujących w Polsce? Patrząc na agendę, połowa może zupełnie nie przystawać.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

az sie wysililem - ostatni material Kaliny ..

http://www.kalina-studio.com/blog/2010/02_21/01.jpg
    http://www.kalina-studio.com/blog/2010/02_21/19.jpg
    http://www.kalina-studio.com/blog/2010/02_21/26.jpg
    http://www.kalina-studio.com/blog/2010/02_21/38.jpg

poruszonych lub nieostrych fot (nie mylic z dynamicznymi) jest pare wiecej .. ale to nie watek o jej tworczosci

a ze odbior jest czysto subiektywny - święta racja

Miasto
    wawa

Domyślnie

Mam wrażenie, Czacha, że sam próbujesz wywołać wojnę którą prorokowałeś. Zestaw teraz te poruszone zdjęcia z panem z obciętą butonierką.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Obeciete, nieostre.. w sumie to jeden kwas i ta sama kicha. I wypieram sie rozkrecania wojny - poczulem sie sprowokowany przez to co napisales W sumie ja nie napisalem ze obcieta butonierka jest lepsza niz ruchańce*

No ale dobra, siedze cicho ...

*"Ruchańce" - nowe oblicze twórczości fotograficznej propagowane przez Cezariusza Andrejczuka

Początki nałogu Awatar krzychoo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    *"Ruchańce" - nowe oblicze twórczości fotograficznej propagowane przez Cezariusza Andrejczuka
    Jeszcze nie możesz się otrząsnąć po pokazie?
    Do mnie bardziej przemawiają "Ruchańce" Cezariusza niż poruszone ślubniaki p.Kaliny... Jak widać każdy ma w swoim bukiecie takie "kwiatki"...
    Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Inna sprawa, czego człowiek działający na zupełnie innym rynku, rządzącym się innymi realiami może nauczyć fotografów pracujących w Polsce? Patrząc na agendę, połowa może zupełnie nie przystawać.
    Czy robienie zdjęć (poza marketingiem i może rozmową w innym języku) czymś się różni tam za oceanem, a u nas? Sądzę, że nie. Ok, realia są tam inne, ale kompozycja zdjęć, bokeh, łapanie chwil, warsztat, szkła, nawet aparaty są takie same. Chyba jednak ma trochę tego doświadczenia. Owszem nie znam osobiście tego Pana, nie wiem czy jest lepszy czy gorszy od Kaliny i innych fotografów. Ale ode mnie i od wielu z nas pewnie jest. Dlatego może na początek udam się do niego na szkolenie (jeśli się odbędzie). Osobiście wolałbym dołożyć kolejne 800 zł do 85 mm 1,8. To tak jakbyś spytał: Czego może nauczyć Michael Schumacher, przecież ma ferrari i ściga się na równiejszym asfalcie jak ten nasz... Co z tego że ma lata praktyki, w Polsce przegra z Kubicą czy tam innym itd i w ogóle jest bee.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów