Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 59

Wątek: Wielka łapa sięga po Julię

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Żenujące.
    a niby czemu żenujące? wybiła się laska na "inności" niby, a teraz poprostu tak jest, ze jak nie zrobisz inaczej tylko tradycyjnie to mozesz sie schowac. Pewnie niedlugo beda zdjecia w rzezni...pomyslcie ale faza panna mloda w sukni obryzganej krwią z nozem i lbem swini w rekach a obok kleczy pan mlody, wow ale to inne i super dajmy to do gazety, zplacmy za sesje gruba kase bedziemy wyjatkowi
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jahjah1986 Zobacz posta
    a niby czemu żenujące?
    Żenujący jest potok żółci który się wylał tylko dla tego że ktoś o kimś napisał artykuł.

wybiła się laska na "inności" niby, a teraz poprostu tak jest, ze jak nie zrobisz inaczej tylko tradycyjnie to mozesz sie schowac. Pewnie niedlugo beda zdjecia w rzezni...pomyslcie ale faza panna mloda w sukni obryzganej krwią z nozem i lbem swini w rekach a obok kleczy pan mlody, wow ale to inne i super dajmy to do gazety, zplacmy za sesje gruba kase bedziemy wyjatkowi
    A co mają zdjęcia Julii Molner do jadu którym ją poczęstowano? BTW, właśnie namawiam Parę do kilku zdjęć w rzeźni, krwi i świńskich łbów nie będzie ale będą warzywka.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Żenujący jest potok żółci który się wylał tylko dla tego że ktoś o kimś napisał artykuł.

A co mają zdjęcia Julii Molner do jadu którym ją poczęstowano? BTW, właśnie namawiam Parę do kilku zdjęć w rzeźni, krwi i świńskich łbów nie będzie ale będą warzywka.
    Faktycznie mozna ładniej powiedziec dlaczego nie uwazaja ludzie tych zdjec za cud fotogrfii

Miasto
    wawa

Domyślnie

Tylko że tematem artykułu nie były zdjęcia tylko fotografka. Z resztą nie trzeba być chamem żeby krytycznie napisać o zdjęciach.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Nie wiedziałem że forum gazety leci do poziomu komentarzy z onetu....
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Domyślnie

Tylko że tematem artykułu nie były zdjęcia tylko fotografka. Z resztą nie trzeba być chamem żeby krytycznie napisać o zdjęciach.
    Ale przyznasz rowniez, ze czytajac ten art mozna miec wrazenie, ze zdjecia tej kobiety to jakis 8 cud swiata, a sa poprostu nietypowe

Początki nałogu

Domyślnie

Ma wyobraźnię, fantazje, poczucie humoru, myśli i kojarzy w sposób odbiegający od typowego. Tym twórcy różnią się od reszty i to często boli rzemieślników bo tak nie potrafią, a chcieliby.
    Ja nie przepadam za fotografią ślubną inni z tego żyją. Gdybym miał okazję zatrudnić Julię na swoim ślubie to chętnie bym skorzystał, choć nie wszystkie jej pomysły mi się podobają.
    W sumie Julia to taki kronopio.

swnw

Domyślnie

Ciekawe wsumie ile bierze za sesje ...

Miasto
    wawa

Domyślnie

Ale przyznasz rowniez, ze czytajac ten art mozna miec wrazenie, ze zdjecia tej kobiety to jakis 8 cud swiata, a sa poprostu nietypowe
    Nie, nie przyznam. Z resztą uważam że Julia Molner jest jedną z lepszych fotografek na polskim rynku, a "nietypowe" to nie jest "poprostu". Dziewczyna szuka i to jej się chwali.

Początki nałogu

Domyślnie

1.
    Dziennikarka znalazła ciekawą osobę z ciekawą historią i napisała reportażyk. Nie na kolanie. Napisała pani Grzebałkowska nap rawdę ciekawie. O ciekawej osobie. To nie jest krypciocha, tylko dobra dzienikarska robota. A jak ktoś we wszystkim szuka krypciochy, biznesu i kombinacji... cóż, każdy ocenia według swojej miary i sowich zasad postępowania.

2.
    Pewnie, że jest to super reklama. Tylko nie wierzę, żeby Julia Molner o to zabiegała.

3.
    Zazdrość i żółć pozwala wyładować się na zdjęciach. Problem w tym, że Gazeta nie pisała o zdjęciach tylko o ciekawej osobie i osobowości. Zdjęcia ma każdy z nas. Ciekawą osobowość niekoniecznie. Niektórzy zamiast niej mają właśnie zazdrość i żółć.

4.
    Komentarze na onecie, komentarze na gazecie... one naprawdę różnią się od komentarzy w stylu ALE KRYPCIOCHA spod tego tekstu?

5.
    Właśnie podpisuję ugodę z pewną panią, która z mojej strony ukradła na swój blog mój reportaż wraz ze zdjęciami. Ona w przeciwieństwie do bystrzaka, który ukradł tekst z Wysokich Obcasów i powiesił tu na forum, przynajmniej podała autora a i tak musi mi zapłacić za kradzież wybierając rozwiązanie tańsze niż proces.
    Ile za głupotę autora tego wątku powinien zapłacić Hazan?

6.
    Autorze wątku, lubisz jak ktoś sobie bierze twoje foty i wiesza w necie? Myślę, że gdyby to było twój tekst zarąbany rpzez kogoś innego czytalibyśmy na forum wątek o tym jak tu stuknąć złodzieja na kasę za naruszenie praw autorskich.

--------------------------
    PS.: Jak znowu dostanę karne punkty za obrażanie forumowiczów poprzez szczere zdefiuniowanie buractwa niektorych z nich, to dajcie mi od razu podwójną stawkę vitezie ok? Vitezie to nie obraza tylko liczba mnoga od Viteza.

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów