Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 40

Wątek: Warsztaty fotografi ślubnej W-wa 7-9maja

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cała otoczka marketingowa może się różnić, opłacalność reklamowania się w gazetach ślubnych, na targach, nawet dobór szkieł może być inny, nie znam realiów pracy w kanadzie, ale jeżeli tam też śluby są głównie plenerowe to można dobrać zupełnie inną szklarnię. Pytałeś czemu nie ma odzewu, odpisałem Ci czemu może nie być moim zdaniem, z resztą sam pierw wydawałem pieniądze na warsztaty a później na szkła więc doskonale to rozumiem, po prostu uważam że znacznie lepszą, mimo że droższą alternatywą są warsztaty prowadzone przez podanych przeze mnie fotografów.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie Nowe info.

- Docelowym miejscem będą okolice centrum Warszawy
    - Szkolenie zajmie około 30 godzin (średnio 10 dziennie)
    - Będzie możliwość wystawienia faktury, ale Kanadyjskiej (nie wiem czy taka jest w PL akceptowana)
    - Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów w języku angielskim jak również z Logo British Institute of Professional Photography

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mr_Black Zobacz posta
    - Będzie możliwość wystawienia faktury, ale Kanadyjskiej (nie wiem czy taka jest w PL akceptowana)
    Każda faktura jest akceptowalna, podejrzewam jednak, że jeśli kanadyjski przedsiębiorca pragnie w polsce wykonywac czynności podlegające opodatkowaniu (np. VAT), to musi uczynić stosowne zgłoszenie i odprowadzenie. Inaczej, to całe te warsztaty będą nielegalne.
    [/quote]- Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów w języku angielskim jak również z Logo British Institute of Professional Photography[/QUOTE]Warsztaty będa odbywały się w języku angielskim?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Taaaaak i teraz zbiorowa polewa, dawajcie ile wlezie, a co ... A tak na poważnie, nie obrażając nikogo, każdy z wyżej nabijających się, (Panie Marku B) zaczynał z idealnym planem-pomysłem warsztatów, od razu 100 chętnych, bez problemów itd ?

Sergiusz, ja niczego nie planuje, zbieram chętnych, reszta jest w gestii prowadzącego,

Ogólnie jakoś was (prof. warsztatowców- drażnią te "amatorskie i do niczego pseudo warsztaty" jak pewnie myślicie o tym spotkaniu, które jednak może dojdzie do skutku.

Aha, panie Marku, pojechał pan na Wysokim poziomie wklejając swój certyfikat, nie ma co.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Kopiuj, wklej i teraz każdy kto chce będzie miał certyfikat.
    Z Twoimi danymi do niczego się nie przyda. :-|
    Ostatnio edytowane przez Mr_Black ; 23-03-2010 o 02:28 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jeśli starasz się mnie sprowokować do riposty to próżny Twój trud. Jeśli chcesz znać moje stanowisko to im więcej warsztatów tym lepiej. Będzie z czego wybierać. Ale warsztatów z prawdziwego zdarzenia. Twoje wyglądają tak jak byś urządził łapankę a jak już złapiesz paru chętnych to coś gdzieś zorganizujecie w okolicach centrum. Może tak a może nie. Zresztą poczytaj wypowiedzi innych.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

Nie staram się prowokować, choć według mnie "kauma nawardze" to dosyć żenujące. Ale wracając do tematu, jeden plakat nie czyni warsztatów profesjonalnymi, jedna "łapanka" również. Nie znalazłem żadnych warsztatów poniżej 1000 zł (czy to ta granica, od której warsztaty są profesjonalne?), od znajomego dostałem informację o kimś, kto będąc w Polsce takie warsztaty prowadził (poniżej tej bariery). Napisałem, kilka maili no i od co, powstał ten wątek. Będą wstępni zadeklarowani - prowadzący przyjedzie, nie będzie to nie przyjedzie. Co innego gdyby mieszkał na stałe w Polsce, wam też by się nie opłacało w ciemno lecieć, tak czy nie? Nikt nikogo nie zmusza, ja wyszedłem z taką, a nie inną inicjatywą. Mnie tym bardziej nikt nie zmusza i nie mam z tego żadnych korzyści materialnych. Warto próbować coś zrobić, a że nie wszystkim może się to podobać, normalne.

Ale i tak się należy szacun dla Canon-board. Na czarno żółtym forum nie pozwolono na taki wątek ...

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Owszem, żenujące ale już samo wkładanie certyfikatu w tym wątku. Czystego certyfikatu rzecz jasna. To nie żółto czarne forum a ch*** z grzybnią jakaś. Raz ktoś podał linka do moich warsztatów i poleciał cały wątek. Dowiedziałem się o tym parę dni po fakcie od znajomego, który pobłądził. Nie warto rzucać pereł przed wieprze tak, że nie żałuj. CB jak widzisz to całkiem inny poziom.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

Od razu powiem ze nie wiem bo nie uczestniczyłem w tych warsztatach ale wolałbym iść na warsztaty do Blacka a nie do Pana Trzcionki bo tam dają tylko kredki a ja nie mam pojęcia co się z nimi robi.
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Czy Mr_Black odpowie mi na pytanie, w jakim języku będa prowadzone warsztaty?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Prosze aby inni warsztatowcy nie robili sobie w tym wątku reklamy!

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów