Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Warsztaty fotografi ślubnej W-wa 7-9maja

Domyślnie Warsztaty fotografi ślubnej W-wa 7-9maja

W Dniach 7-9 maja planowane są warsztaty (teoria i praktyka), które poprowadzi Rafał Węgiel, informacje o nim oraz próbka umiejętności :
    www.rwphoto.org
    http://rwphotocalgary.blogspot.com
    http://rwphotofashion.blogspot.com

Pan Rafał specjalnie przyjedzie z Kanady, aby jednak do tego doszło potrzeba jest około 20 chętnych (2 już są). Koszt to około 800 zł od osoby.

Wstępny zakres warsztatów to cytuję:
    "- Marketing
    -Reklama
    -Strona internetowa
    -Blog
    - Magazyny Slubne
    -Organizacje fotogrficzne
    -Targi Slubne
    - Sprzet Fotograficzny
    Korpusy
    Obiektywy
    Lampy
    Lampy Video
    Blandy
    Karty Pamieci
    Statyw
    Projektor
    Komputer
    Torby Fotograficzne
    GPS
    Sprzet zapasowy
    - Zdjecia zareczynowe
    -Dzien Weselny
    Przygotowania
    Kosciol
    Zdjecia Rodzinne
    Plener
    Zabawa Weselna
    Etyka Pracy
    Ubior
    Sytuacje awaryjne
    Programy do obrobki cyfrowej:
    - Photoshop, Light Room, Aperture, NIK Software, Kubota Artistic Tools, Idc Textures.
    - Narzedzia
    - Praca na Plikach RAW, JPG,
    - Warstwy
    - Akcje
    - Tekstura
    - Zdjecia Czarno-Biale, Sepia
    - Burn&Dodge Tools
    - Projektowanie Albumow Weselnych
    -Uklady graficzne
    -Kolory
    -Tla
    - Przgotowanie zdjec do druku:
    RGB
    CMYK
    Lab Colory Multi Channel
    -Pokazy Zdjec
    -Animoto
    -IPhoto
    - Power Point
    - Web-site
    - Szablony
    -Projektowanie HTML, FLASH
    - Blogi
    -Facebook
    -Twitter
    Czesc Praktyczna do wyboru:
    - Sesja Zareczynowa
    - Sesja Plenerowa
    - Sesja Nocna
    - Sesja "Trash The Dress"
    - Sesja Studyjna
    - Sesja High Fashion"

Zgłoszenia proszę wysyłać do mnie na priv. Zgłoszenie takie musi zawierać Imię i Nazwisko oraz tel. kontaktowy. Z racji ograniczonej ilości miejsc liczy się kolejność zgłoszeń.
    Wszelkie detale są do ustalenia, jeśli zbierze się wstępnie wymagana liczba chętnych. Pan Rafał zapewnił mnie, iż ma liczne kontakty z firmami i agencjami modelek związanymi z branżą i wszystko zorganizuje.
    Mile widziane wasze PROPOZYCJE dotyczące szkolenia, pytania proszę zadawać pod tematem.
    To tyle na początek. Czekam na zgłoszenia. Adam.

Domyślnie

Naprawdę nie ma chętnych? Tak na poważnie, coś jest nie tak z moim postem? Przy innych warsztatach ciągle widziałem narzekania, że za drogo, a tutaj połowa ceny. Czy Rafał Węgiel nie jest autorytetem? Nie mam konkretnego miejsca jeszcze ani szczegółów, może to odstrasza, ale będą chętni będzie i plan. Mnie samego cena warsztatów ślubnych trochę nie odpowiadała, dlatego postanowiłem coś zrobić w tym kierunku, prowadzący się znalazł, kwestia tylko chętnych, nadal zachęcam.

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mr_Black Zobacz posta
    Naprawdę nie ma chętnych? [...] Czy Rafał Węgiel nie jest autorytetem? [...]
    Hm, a dlaczego mialby byc?

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Tak jak każdy kto kupil lustrzanke chce robic sluby, tak samo kazdy kto zrobil chociaz 3 sluby chce teraz robic kursy - juz nie istotne czy Pan Rafał zrobisz ich 30 czy 300, tendencja jest ta sama... kursów jak mrówków, wiec oprocz znanego nazwiska trzeba jeszcze miec konkurencyjna cene.

Domyślnie

Trochę tego sporo to chyba jakieś kompedium wiedzy w pigułce, dużo do przekazania - mało do zapamiętania. Chętni pewnie się znajdą jak program i miejsce będzie...
    Canon FF i słoików kilka

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mr_Black Zobacz posta
    Naprawdę nie ma chętnych? Tak na poważnie, coś jest nie tak z moim postem? Przy innych warsztatach ciągle widziałem narzekania, że za drogo, a tutaj połowa ceny. Czy Rafał Węgiel nie jest autorytetem? Nie mam konkretnego miejsca jeszcze ani szczegółów, może to odstrasza, ale będą chętni będzie i plan. Mnie samego cena warsztatów ślubnych trochę nie odpowiadała, dlatego postanowiłem coś zrobić w tym kierunku, prowadzący się znalazł, kwestia tylko chętnych, nadal zachęcam.
    wolal bym dac 1600 zl i robic w grupie 8-10 osobowej , niz 20 osob po 800 zl ... to tak jak ze slubem

poza tym jak ktos chce na tym zarabiac , to i tak i tak szybko mu sie zwroci
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a i jeszcze jedno , generalnie tak wklejony tekst o warsztatach niczym nie zacheca , od papka slow i to wszystko , przeredagowal bym to inaczej ;]
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 22-03-2010 o 09:45 Powód: Automerged Doublepost
    no comment...

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

W programie dużo niepotrzebnych tematów. Nie lepiej skupić się na kilku najważniejszych?

Domyślnie

Macie rację, że tematów jest do omówienia sporo według planu, który wkleiłem. Dlatego pisałem, że miło widziane propozycje i wszystko do ustalenia. Co do ilości osób, też się nad tym zastanawiałem i fakt, te szkolenia za 1600 są organizowane w mniejszych grupach.
    Co do autorytetu, nie musi być od razu autorytetem, ale doświadczenie ma na pewno spore, rozmawiałem z osobą, która uczestniczyła rok temu w jego warsztatach i była zadowolona, dlatego też postanowiłem skontaktować się i zapytać jakby to wyglądało w tym roku.
    Generalnie spróbować zawsze warto, najwyżej nie znajdą się chętni, a może uda się jakoś dostosować warsztaty pod nasze (chętnych) oczekiwania, nic sztywno nie jest ustalone.
    Kilka informacji bezpośrednio od autora http://warsztatyfotograficzne.blogspot.com/
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    a i jeszcze jedno , generalnie tak wklejony tekst o warsztatach niczym nie zacheca , od papka slow i to wszystko , przeredagowal bym to inaczej ;]
    Dzięki, ale albo coś jest z forum, albo czegoś nie widzę, ale nie mogę edytować własnej wiadomości ...
    Ostatnio edytowane przez Mr_Black ; 22-03-2010 o 10:41 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Może to jest przyczyną marnego odzewu:
    albo to:
    generalnie, zdjęcia jak zdjęcia, są lepsze i gorsze ale wydaje mi się że warto zapłacić 2x więcej i uczyć się od kogoś na prawdę wybitnego.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    generalnie, zdjęcia jak zdjęcia, są lepsze i gorsze ale wydaje mi się że warto zapłacić 2x więcej i uczyć się od kogoś na prawdę wybitnego.
    Kto jest według Ciebie naprawdę wybitny i prowadzi warsztaty?

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów