No coz, a ja myslalam, sadzac po nazwisku, ze to Ty jak to juz wspomniales to ze masz, sadzac po nazwisku, odciski od, swojej GRABYkolego grabek hihi
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
P.s ponoc najlepsza baba to wlasna graba, jak to mawia moj kolega.![]()
Ostatnio edytowane przez brosna ; 21-03-2010 o 18:11 Powód: Automerged Doublepost
Chyba pora aby brosna opuściła forum.
Husky a ja mysle ze pora abys zamknal swoja niewyparzana jadaczeke. Co ty na to?
Nie pasuje Ci, nie czytaj moich postow.
A i nie obrazaj psow, husky to fajne psiochy![]()
Ostatnio edytowane przez brosna ; 21-03-2010 o 18:18 Powód: Automerged Doublepost
Brosna, to się nazywa obłęd. Cytujesz i komentujesz samą/ego siebie. Na to poradzic moze tylko odpowiedni lekarz.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
I to by było na tyle brosny na naszym forum.
...nic - nie miałem nigdy w rękach 50 1,4, ale to co forumowicze wypisują o słabej konstrukcji mechanicznej skutecznie mnie zniechęciło. Dla sprawiedliwości dodam, że 50L też ma od tej (mechanicznej) strony piętę achillesową - nikomu nie radzę wyciągać jej z kabury/torby za osłonę, lub stawiać opartą o osłonę - pierwszy pierścień (ten z filtrem i mocowaniem bagnetowym osłony) jest wykonany z PLASTIKU!!! - i przykręcony do tubusa 2 lub 3 śrubami fi~1mm - bardzo łatwo to wyrwać/uszkodzić
Ewentualnym zamiennikiem do elki to CHYBA Sigma, która też wygląda solidnie...
CANON...
Brosnie chyba brakuje paru klepek, dobrze że ten koszmar się już skończył